Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
RİSALE-İ NUR'lar hakkında ALLAH RIZASI İÇİN BU KONUYA BAKIP YARDIMCI OLUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bezminur" data-source="post: 221147" data-attributes="member: 1004141"><p><strong>Cevap: RİSALE-İ NUR'lar hakkında ALLAH RIZASI İÇİN BU KONUYA BAKIP YARDIMCI</strong></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorchid">akna kardeş güzel önerileriniz ve vermiş olduğunuz cvp için teşeşkkürü bir borç bilirim çok sağolun.ALLAH CC. RAZI OLSUN.</span></span></p><p> </p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">.Bende bu forumdan istifade etmeye gayret ediyorum.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">,Elh bekarkende derslere iştirak ediyordum,şimdide derslere iştirak ediyorum,KOMŞULARIMA ilk dersimde.Okumaya başlamadan önce Risale-i nur’dan okuyorum, Risale-i nur nedir?Kur-an tefsiridir Kur-an hakikatleridir diyip daha sonrada okuyacağım konu sünneti seniyye hakkındada peygamber efendimizin sünneti seniyyesi efendimizin sünneti seniyyesine uymanın önemi hakkında diyip okudum, </span></span></span></em></p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Komşularıma Dersden sonra sizin buraya adımlarınız sevap hanenize yazılıyor sizin buraya adımlarınız birer köşk hükmündedir,İleriki zamanlarda Bediüzzaman said nursinin hayatındanda okuyacağım dedim.Komşularım ihlaslı olduğu için ders çok güzel oldu, feyiz ve huşu ile dinlediler, inanın cenab-ı hak bana okuttururken ve anlattırırken çok feyiz aldım. </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Evet komşularıma dersde; üstad kitapların yazarı bediüzzaman said nursi önce kendi nefsine söylüyor bizde kendi nefsimize dinliyelim bunu ders içinde ara ara söyledim.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Son yazdığınız dualarınıza amin diyorum.</span></span></span></em></p><p><em><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Rabbim beni bu yolda nefsime ve şeytana uydurmasın ve beni bu yoldan ayırmasın…</span></span></span></em></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: orange">Lemaat dediğiniz gibi bazende sorularla risale-i nur'a bakarak çalışıyorum.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezminur, post: 221147, member: 1004141"] [b]Cevap: RİSALE-İ NUR'lar hakkında ALLAH RIZASI İÇİN BU KONUYA BAKIP YARDIMCI[/b] [SIZE=3][COLOR=darkorchid]akna kardeş güzel önerileriniz ve vermiş olduğunuz cvp için teşeşkkürü bir borç bilirim çok sağolun.ALLAH CC. RAZI OLSUN.[/COLOR][/SIZE] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3].Bende bu forumdan istifade etmeye gayret ediyorum.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3],Elh bekarkende derslere iştirak ediyordum,şimdide derslere iştirak ediyorum,KOMŞULARIMA ilk dersimde.Okumaya başlamadan önce Risale-i nur’dan okuyorum, Risale-i nur nedir?Kur-an tefsiridir Kur-an hakikatleridir diyip daha sonrada okuyacağım konu sünneti seniyye hakkındada peygamber efendimizin sünneti seniyyesi efendimizin sünneti seniyyesine uymanın önemi hakkında diyip okudum, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Komşularıma Dersden sonra sizin buraya adımlarınız sevap hanenize yazılıyor sizin buraya adımlarınız birer köşk hükmündedir,İleriki zamanlarda Bediüzzaman said nursinin hayatındanda okuyacağım dedim.Komşularım ihlaslı olduğu için ders çok güzel oldu, feyiz ve huşu ile dinlediler, inanın cenab-ı hak bana okuttururken ve anlattırırken çok feyiz aldım. [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Evet komşularıma dersde; üstad kitapların yazarı bediüzzaman said nursi önce kendi nefsine söylüyor bizde kendi nefsimize dinliyelim bunu ders içinde ara ara söyledim.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Son yazdığınız dualarınıza amin diyorum.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Rabbim beni bu yolda nefsime ve şeytana uydurmasın ve beni bu yoldan ayırmasın…[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=orange]Lemaat dediğiniz gibi bazende sorularla risale-i nur'a bakarak çalışıyorum.[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
RİSALE-İ NUR'lar hakkında ALLAH RIZASI İÇİN BU KONUYA BAKIP YARDIMCI OLUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…