Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
Risâle-i Nurları Nasıl Okumalıyız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="umut" data-source="post: 77999" data-attributes="member: 1425"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">Allah razı olsun. Kulliyattı</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">okumaya cok calıstım gercekten bır turlu okuyamıyorum dedıgınız gıbı ders calısır gıbı masa basında calıstım tarıhceyı okuyordum ogun 70 sayfa okudum bır sayfada defalarca sozluge bakıyordum </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">ınat ettım bıtırecegım dedım ama kısmet olmadı bır de kucuk rısalelerı okuyayım dedım onu ormanlık alanda </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">okuyayım dedım ordada bayagı okudum sozler kıtabını orada unutmusum hıc uzulmedım baskası</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">faydalansın dedım yıne olmadı derslerınede katıldım cok uzun suruyor ablanın bırı okuyor dıgerlerı dınlıyor</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">bellı bır muddet sonra ılgı dagılıyor bır de oyle fazla acıklama yapılmıyor oyuzden</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">orayada gıtmedım su an baska kıtaplar okuyorum bu sıtede ders yapıldıgını sanarak kaydoldum onu da</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #ff00ff">goremedım bana cozum yolu gosterırsenız sevınırım ınsallah rabbım bıtırmeyı nasıb eder</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut, post: 77999, member: 1425"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Allah razı olsun. Kulliyattı[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]okumaya cok calıstım gercekten bır turlu okuyamıyorum dedıgınız gıbı ders calısır gıbı masa basında calıstım tarıhceyı okuyordum ogun 70 sayfa okudum bır sayfada defalarca sozluge bakıyordum [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]ınat ettım bıtırecegım dedım ama kısmet olmadı bır de kucuk rısalelerı okuyayım dedım onu ormanlık alanda [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]okuyayım dedım ordada bayagı okudum sozler kıtabını orada unutmusum hıc uzulmedım baskası[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]faydalansın dedım yıne olmadı derslerınede katıldım cok uzun suruyor ablanın bırı okuyor dıgerlerı dınlıyor[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]bellı bır muddet sonra ılgı dagılıyor bır de oyle fazla acıklama yapılmıyor oyuzden[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]orayada gıtmedım su an baska kıtaplar okuyorum bu sıtede ders yapıldıgını sanarak kaydoldum onu da[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff00ff]goremedım bana cozum yolu gosterırsenız sevınırım ınsallah rabbım bıtırmeyı nasıb eder[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
Risâle-i Nurları Nasıl Okumalıyız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…