Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
Risale-i Nurun Tahrifatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 50331" data-attributes="member: 2492"><p>hangi şahsın eleştirinin alıntı yapıldıgı kişi mi?ayrıca üç beş amiyane avamca bişeyler söylemek isterim.burada konuşulan hususta kitaplarda şöyle 10 ar 100 er sayfa olacak ki bir arıza oluşsun.ben risalelere hakim deilim ama kendime güveniyorum benim görüşüm dikkatli severek okuyan kişilerin üsluba alışacagı öncesi ve sonrasıyla ihtimal bile vermiyorum şahsım adına yanlışlıkları sezecegidir.zannedersem o üç beş kelime de tarihçe-i hayat gibi eski saide ait meselelerdir yine zannedersem üstadın gençlige emaneti üslubu umdugu daha çok lemalar,sözler,mektubat,şualardır.Allaha şükür ben o belki üç beş kelime eksik olan yayınlardan tanıştım gayet memnunum binlerce kardeş gibi konuşmak bile yersiz Allah hem müslümanlar hemde hususi daire de nurları sevenler arasındaki tesanüdü bozmasın.</p><p></p><p>bir de siteyi ziyaret eden arkadaşlardan ricam az çok aklın yolu bir sonu hayır olmayacak ihtilaflı meseleleri öyle bir imkan varsa özel iletişimle halletmeye çalışsınlar çünkü a dan z ye herkesin yeni tanışacak arkadaşların hakkı var.ufak şeylerle bile zihinler meşgul olmasın ricam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 50331, member: 2492"] hangi şahsın eleştirinin alıntı yapıldıgı kişi mi?ayrıca üç beş amiyane avamca bişeyler söylemek isterim.burada konuşulan hususta kitaplarda şöyle 10 ar 100 er sayfa olacak ki bir arıza oluşsun.ben risalelere hakim deilim ama kendime güveniyorum benim görüşüm dikkatli severek okuyan kişilerin üsluba alışacagı öncesi ve sonrasıyla ihtimal bile vermiyorum şahsım adına yanlışlıkları sezecegidir.zannedersem o üç beş kelime de tarihçe-i hayat gibi eski saide ait meselelerdir yine zannedersem üstadın gençlige emaneti üslubu umdugu daha çok lemalar,sözler,mektubat,şualardır.Allaha şükür ben o belki üç beş kelime eksik olan yayınlardan tanıştım gayet memnunum binlerce kardeş gibi konuşmak bile yersiz Allah hem müslümanlar hemde hususi daire de nurları sevenler arasındaki tesanüdü bozmasın. bir de siteyi ziyaret eden arkadaşlardan ricam az çok aklın yolu bir sonu hayır olmayacak ihtilaflı meseleleri öyle bir imkan varsa özel iletişimle halletmeye çalışsınlar çünkü a dan z ye herkesin yeni tanışacak arkadaşların hakkı var.ufak şeylerle bile zihinler meşgul olmasın ricam. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Sorularla Risale-i Nur
Risale-i Nurun Tahrifatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…