Normal
Sorularla Risale | Günlük Risale-i Nur Okuma Çizelgelerikardeşler biz dersde kardeşlere günlük 5 sahife risale okuma programı vermek istiyoruz 5 Sayfalık Külliyat Takip Programı fakat bu sahifeyi açıyorum fotokopi çektirmek için yazılar çok küçük okunmuyor birşey anlamadım bize 5 sahifelik risale okuma ve 10 sahifelik risale okuma programı hazırlarmısınız fotokopisini çektirip dağıtmak istiyoruz inş.
Sorularla Risale | Günlük Risale-i Nur Okuma Çizelgeleri
kardeşler biz dersde kardeşlere günlük 5 sahife risale okuma programı vermek istiyoruz 5 Sayfalık Külliyat Takip Programı fakat bu sahifeyi açıyorum fotokopi çektirmek için yazılar çok küçük okunmuyor birşey anlamadım
bize 5 sahifelik risale okuma ve 10 sahifelik risale okuma programı hazırlarmısınız fotokopisini çektirip dağıtmak istiyoruz inş.