Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur ve Nur Cemaati
Risalede kaç ayet ve hadıs tevsır edılmıştır _?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_eFTaL" data-source="post: 49595" data-attributes="member: 2173"><p style="text-align: center"><span style="color: red">RİSALEYI NURDA KAÇ AYET VE HADIS GEÇIYOR ?</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong>KARDEŞLER BU SORUNUN CEVABINI BILEN VARSA İNŞALLAH ÖĞRENMEK İSTIYORUM ..</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong>gereksız bır bılgı dıye düşünmeyın inşallah .. </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong>bazı kardeşler bunun cevabını bılmek istıyorlar </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong>bızler bılemeyınce hoş olmuyor..</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #7500ff"><strong>şimdiden Allah Razı Olsun .. </strong> </span> </p><p>_________________________________________________<p style="text-align: left"><strong><span style="color: #ffa600">soruyu ben sordum cevabını da ben verıyorum ..</span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: #ffa600">bıraz garıp ama araştırdıgım bır konu ıdı bulduk Elhamdulıllah </span></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="color: #ffa600">burada da paylaşmak güzel olacaktır itikadındayım ..</span></strong></p> <p style="text-align: left"></p><p style="text-align: center"><span style="color: #ff0900">KAYNAK KİTABIN ADI </span> : <span style="color: #003aff">RİSALE-İ NURUN KUDSİ KAYNAKLARI (Tesbitler Deliller Mealler )</span><span style="color: #00ebff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #00ebff">ENVAR NEŞRİYAT </span> </p></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p><p style="text-align: left"><span style="color: red">AYETLER CEDVELİ </span> <span style="color: #ff6b00">Risale-i Nur dakı ayetlerın risalelerde tekrar edildigi yerlerı ve kurandakı süre ve ayet numaraları ıle bırlıkte verılmış olan bır cetvel </span> </p></p> <p style="text-align: left"></p><p style="text-align: center"><span style="color: #c400ff">SÖZLER KİTABINDA 296 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff2700">MEKTUBAT zaid ayetler 88 AYET </span> </p> <p style="text-align: center"><span style="color: #00c4ff">LEMALAR zaid ayetler 65 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #f50000">ARAB-İ İŞARET ' ÜL İCAZ 43 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">TERCÜME İŞARET-ÜL İCAZ (Abdülmecid) zaid ayetler 4 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #13ff00">EL-MESNEVİY-ÜL ARABİ (ırak baskısı ) 39 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ffc400">TERCÜME MESNEVİSİ (Abdülkadir) 10 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #9300ff">KASTAMONU LAHIKASI 5 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff5800">EMİRDAG 2 LAHIKASI 1 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #00b0ff">NURUN İLK KAPISI 4 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff1dff">HUTBE-İ SAMİYE 3 AYET </span> </p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff8900">ASAR-I BEDRİYE 7 AYET</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ffcd00">TAİHÇEYI HAYAT 4 AYET </span> </p> <p style="text-align: center"><span style="color: #0031ff">MUFASSAL TARİHCE 6 AYET</span> </p></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="color: red">TOPLAM 626 AYET BULUNMAKTADIR..</span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">ve <span style="color: red">1075 TANE DE HADIS BULUNMAKTADIR</span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p><p style="text-align: left">aslında baktıgım kitapta sünnetlerınde hangı kıtapta kaç tane geçtigi yazıyor</p> <p style="text-align: left">ama ben not alırken sanırım bıraz eksık not almışım</p> <p style="text-align: left">o yüzden yazmadım buraya..</p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_eFTaL, post: 49595, member: 2173"] [center][color=red]RİSALEYI NURDA KAÇ AYET VE HADIS GEÇIYOR ?[/color] [color=#7500ff][b]KARDEŞLER BU SORUNUN CEVABINI BILEN VARSA İNŞALLAH ÖĞRENMEK İSTIYORUM .. gereksız bır bılgı dıye düşünmeyın inşallah .. bazı kardeşler bunun cevabını bılmek istıyorlar bızler bılemeyınce hoş olmuyor.. şimdiden Allah Razı Olsun .. [/b] [/color] [/center] _________________________________________________[left][b][color=#ffa600]soruyu ben sordum cevabını da ben verıyorum .. bıraz garıp ama araştırdıgım bır konu ıdı bulduk Elhamdulıllah burada da paylaşmak güzel olacaktır itikadındayım ..[/color][/b] [center][color=#ff0900]KAYNAK KİTABIN ADI [/color] : [color=#003aff]RİSALE-İ NURUN KUDSİ KAYNAKLARI (Tesbitler Deliller Mealler )[/color][color=#00ebff] ENVAR NEŞRİYAT [/color] [/center] [left][color=red]AYETLER CEDVELİ [/color] [color=#ff6b00]Risale-i Nur dakı ayetlerın risalelerde tekrar edildigi yerlerı ve kurandakı süre ve ayet numaraları ıle bırlıkte verılmış olan bır cetvel [/color] [/left] [center][color=#c400ff]SÖZLER KİTABINDA 296 AYET[/color] [color=#ff2700]MEKTUBAT zaid ayetler 88 AYET [/color] [color=#00c4ff]LEMALAR zaid ayetler 65 AYET[/color] [color=#f50000]ARAB-İ İŞARET ' ÜL İCAZ 43 AYET[/color] [color=#ff44ff]TERCÜME İŞARET-ÜL İCAZ (Abdülmecid) zaid ayetler 4 AYET[/color] [color=#13ff00]EL-MESNEVİY-ÜL ARABİ (ırak baskısı ) 39 AYET[/color] [color=#ffc400]TERCÜME MESNEVİSİ (Abdülkadir) 10 AYET[/color] [color=#9300ff]KASTAMONU LAHIKASI 5 AYET[/color] [color=#ff5800]EMİRDAG 2 LAHIKASI 1 AYET[/color] [color=#00b0ff]NURUN İLK KAPISI 4 AYET[/color] [color=#ff1dff]HUTBE-İ SAMİYE 3 AYET [/color] [color=#ff8900]ASAR-I BEDRİYE 7 AYET[/color] [color=#ffcd00]TAİHÇEYI HAYAT 4 AYET [/color] [color=#0031ff]MUFASSAL TARİHCE 6 AYET[/color] [/center] [color=red]TOPLAM 626 AYET BULUNMAKTADIR..[/color] ve [color=red]1075 TANE DE HADIS BULUNMAKTADIR[/color] [left]aslında baktıgım kitapta sünnetlerınde hangı kıtapta kaç tane geçtigi yazıyor ama ben not alırken sanırım bıraz eksık not almışım o yüzden yazmadım buraya..[/left][/left] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur ve Nur Cemaati
Risalede kaç ayet ve hadıs tevsır edılmıştır _?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…