Normal
Cevap: ''İmanınızı La ilahe illallah ile yenileyiniz'' hadisi şerifinin ,hikmeti... MazaAllah. Allah her nefeste imanli eylesin ins.. Kelimeyi son nefeste ikrar edenler icin mujdeler var ama... ikrar edemeyenlerin akibeti nedir, bilmiyorum..:006: son nefeste imanli olmak duasi; Seytanin insanogluna oynadigi Son oyuna bir perde olur, Allah'in izniyle... zira seytan son nefeste insanin yanina gelerek ondan imanini satin almak, calmak ister... belki sahid olmussunuzdur; sekerattaki bir insana su verirler, dudaklarini islatirlar, sebebinin seytan onu su ile kandirmasin diye oldugunu biliyorum..Allahu Alem.. bu konuda hadisi serifler vardir mutlaka.. arastiralim ins.
Cevap: ''İmanınızı La ilahe illallah ile yenileyiniz'' hadisi şerifinin ,hikmeti...
MazaAllah. Allah her nefeste imanli eylesin ins.. Kelimeyi son nefeste ikrar edenler icin mujdeler var ama...
ikrar edemeyenlerin akibeti nedir, bilmiyorum..:006:
son nefeste imanli olmak duasi; Seytanin insanogluna oynadigi Son oyuna bir perde olur, Allah'in izniyle... zira seytan son nefeste insanin yanina gelerek ondan imanini satin almak, calmak ister... belki sahid olmussunuzdur; sekerattaki bir insana su verirler, dudaklarini islatirlar, sebebinin seytan onu su ile kandirmasin diye oldugunu biliyorum..Allahu Alem..
bu konuda hadisi serifler vardir mutlaka.. arastiralim ins.