Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Risale-i Nur'a ve Bediüzzaman'a Gelen İtirazlar
"Risale'i Nur'un hiçbir faydası yok,boşuna okumayın" Şeyh Nazım Kıbrısi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Abidin1" data-source="post: 209621" data-attributes="member: 11964"><p>Selam;</p><p>Ben nurcu değilim. Her hangi bir bağlantım yok yani. Bu siteye de hangi ismi taşırken ne zaman nasıl kayıt olduğumu da daha önce yazmıştım. Küçükken nasıl geldiyse bir yerden sözler kitabı elime geçmişti. İlk sözü hatırlıyorum "Bismillah her hayrın başıdır" diyordu. Bir tek o bölümü okudum zaten. Hatırladığım kadarıyla öyle güzel bir tasvir yapmıştı ki kolay anlaşılabiliyordu. Nasıl ki diyordu Araplar-şakiler döneminde bir kabile reisinin ismini alması gerekiyorduysa insanın, bu yüzden "Bismillah" yani Allah'ın adıyla yani alacağı en değerli ismin Allah'ın adı olduğunu yazıyordu.</p><p></p><p>Beni gerçekten etkileyen bir şeydi. Uzun yıllar geçti hala hatırladığım şey bu. Hayat bizi silkeledi o kitabdan da uzak düştük. Fakat bu sitede okuduğum yazıları hala beni etkiliyor. Örneğin geçenlerde biri eklemişti. Kur'an da ki yeminler üzerine diye bir konu çok güzel bir açıklamaydı.</p><p></p><p>Yani ben çoğu yönden bakış açım farklı olsa da rahmetli Said nursi ye ve eserine büyük saygı duyuyorum. Hele imam zeyd hakkında yazdıklarını görünce bu daha da pekişti. İkinciye geçemesem de Beni ilk etkileyen bir şeydir Birinci söz.. İnşaallah ileride fırsat olduğunda sözler kitabını almak istiyorum.</p><p></p><p>Yani Liste başındaki ilk sırada :003:</p><p></p><p>Yazıdaki değerli Hoca kimdir vallahi ben tanımıyorum. Fakat bence üzücü bir açıklama olmuş bence.</p><p></p><p>saygılar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abidin1, post: 209621, member: 11964"] Selam; Ben nurcu değilim. Her hangi bir bağlantım yok yani. Bu siteye de hangi ismi taşırken ne zaman nasıl kayıt olduğumu da daha önce yazmıştım. Küçükken nasıl geldiyse bir yerden sözler kitabı elime geçmişti. İlk sözü hatırlıyorum "Bismillah her hayrın başıdır" diyordu. Bir tek o bölümü okudum zaten. Hatırladığım kadarıyla öyle güzel bir tasvir yapmıştı ki kolay anlaşılabiliyordu. Nasıl ki diyordu Araplar-şakiler döneminde bir kabile reisinin ismini alması gerekiyorduysa insanın, bu yüzden "Bismillah" yani Allah'ın adıyla yani alacağı en değerli ismin Allah'ın adı olduğunu yazıyordu. Beni gerçekten etkileyen bir şeydi. Uzun yıllar geçti hala hatırladığım şey bu. Hayat bizi silkeledi o kitabdan da uzak düştük. Fakat bu sitede okuduğum yazıları hala beni etkiliyor. Örneğin geçenlerde biri eklemişti. Kur'an da ki yeminler üzerine diye bir konu çok güzel bir açıklamaydı. Yani ben çoğu yönden bakış açım farklı olsa da rahmetli Said nursi ye ve eserine büyük saygı duyuyorum. Hele imam zeyd hakkında yazdıklarını görünce bu daha da pekişti. İkinciye geçemesem de Beni ilk etkileyen bir şeydir Birinci söz.. İnşaallah ileride fırsat olduğunda sözler kitabını almak istiyorum. Yani Liste başındaki ilk sırada :003: Yazıdaki değerli Hoca kimdir vallahi ben tanımıyorum. Fakat bence üzücü bir açıklama olmuş bence. saygılar.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Risale-i Nur'a ve Bediüzzaman'a Gelen İtirazlar
"Risale'i Nur'un hiçbir faydası yok,boşuna okumayın" Şeyh Nazım Kıbrısi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…