Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Sadeleştirme Analizi
Risaleler'in Türkçesi üzerine bir tartışma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sergerdan" data-source="post: 63439" data-attributes="member: 2492"><p>Kimin iddia ettigi önemli degil Zuhur kardeşim ben de yukarıdaki şekliyle iddia ediyorum.Yoksa o insan tevazu sahibidir,kemmiyetçe de büyük hizmetlere vesile olmuştur o ayrı birşey.Alıntı yaptıgınız yerdeki görüşleri biliyorum forumda bir arkadaş da paylaşmışdı zaten.Aynı şeyi kendi ifadeleriyle belirtmiş.</p><p></p><p>Yazının sahibi nurcu birisi de olabilir degişmez,ben cevabımı olabilecek her çevreden söze karşı yazdım.Sadeleştirme dedigimiz şeyin öyle populer olup,yaygın ve benimsenmiş bir hale gelecek olması iyi bir şey degildir abilerin görüşüyle.Buna vesile olmazlar olan olursa sevabı da yahut muhtemel küçük büyük zararları da kendilerine ait olur.Neyse konunun uzamasına gerek yok sanırım,hikmeti budur.İnşaallah bu haliyle dahi tüm insanlara ulaşabiliriz.Yeter ki fedakarlıkta samimi olalım mevcut imkanlar yeterlidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sergerdan, post: 63439, member: 2492"] Kimin iddia ettigi önemli degil Zuhur kardeşim ben de yukarıdaki şekliyle iddia ediyorum.Yoksa o insan tevazu sahibidir,kemmiyetçe de büyük hizmetlere vesile olmuştur o ayrı birşey.Alıntı yaptıgınız yerdeki görüşleri biliyorum forumda bir arkadaş da paylaşmışdı zaten.Aynı şeyi kendi ifadeleriyle belirtmiş. Yazının sahibi nurcu birisi de olabilir degişmez,ben cevabımı olabilecek her çevreden söze karşı yazdım.Sadeleştirme dedigimiz şeyin öyle populer olup,yaygın ve benimsenmiş bir hale gelecek olması iyi bir şey degildir abilerin görüşüyle.Buna vesile olmazlar olan olursa sevabı da yahut muhtemel küçük büyük zararları da kendilerine ait olur.Neyse konunun uzamasına gerek yok sanırım,hikmeti budur.İnşaallah bu haliyle dahi tüm insanlara ulaşabiliriz.Yeter ki fedakarlıkta samimi olalım mevcut imkanlar yeterlidir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Sadeleştirme Analizi
Risaleler'in Türkçesi üzerine bir tartışma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…