Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Risaleye yeni başlayan birinden..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zumera" data-source="post: 175334" data-attributes="member: 1001646"><p>Hayırlı cumalar kardeşler,</p><p> </p><p>sizlerde bilirsiniz ki ve ne yazıkki tarikatçı vs. gibi sıfatlarla anlatılır risale talebeleri yani daha doğrusu ben böyle ortamlarda yaşadım ve hatta halen yaşıyorum.. Bilinmeyene ön yargılı olmak cahil insan işi değil midir? Önemli olan öğrendikten sonra yorumlamak ve doğru sıfatı yakıştırmaktır dedim arkadaşımın da tavsiyesi üzerine risalelere bir kaç ay önce başladım.</p><p> </p><p>İlk aldığım sözlerdi. küçük boyunu alarak yanımda taşıdım defalarca okudum. Sonra fark ettim ki bu sandığım(ımız) gibi bir şey değil Kitabımızı referans alarak yorumlama, tefsir gibi.. Okuduklarımı çok sevdim , okudukça daha da okuyasım geldi. (tabi yazım dili sebebiyle bazı zorluklar halen çekiyorum ama aşılması pek zor bir şey değil biiznillah)</p><p> </p><p>dini yönden yeterli biri olduğumu düşünmüyorum, hem bilgim hemde uygulamam da öyle çok eksikler vardı ki.. risaleyle birlikte yavaş yavaş düzene girmeye başladım , oturup kalkmam , giyinişim, hitabetimde bazı değişikliklerin kendiliğinden geliştiğini gördüm.. tabi ki bu çok mutluluk verici..</p><p> </p><p>bu yola tüm kalbimle girmişken daha çok öğrenmek, daha çok güzelleşmek istiyorum, okudukça okuyasım geliyor..</p><p> </p><p>bu sitede çok güzel bir paylaşım ortamı var, aklıma takılanları bende sizlerle zaman zaman paylaşacağım inşallah.. </p><p> </p><p>ben Bursa'da yaşıyorum. risale için okuma ve sohbet ortamları varsa bildiğiniz onlara da katılmayı çok istiyorum. </p><p> </p><p>yardımlarınızı ve bu taze risale talebesine desteğinizi bekliyorum arkadaşlar..</p><p> </p><p>dua ile..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zumera, post: 175334, member: 1001646"] Hayırlı cumalar kardeşler, sizlerde bilirsiniz ki ve ne yazıkki tarikatçı vs. gibi sıfatlarla anlatılır risale talebeleri yani daha doğrusu ben böyle ortamlarda yaşadım ve hatta halen yaşıyorum.. Bilinmeyene ön yargılı olmak cahil insan işi değil midir? Önemli olan öğrendikten sonra yorumlamak ve doğru sıfatı yakıştırmaktır dedim arkadaşımın da tavsiyesi üzerine risalelere bir kaç ay önce başladım. İlk aldığım sözlerdi. küçük boyunu alarak yanımda taşıdım defalarca okudum. Sonra fark ettim ki bu sandığım(ımız) gibi bir şey değil Kitabımızı referans alarak yorumlama, tefsir gibi.. Okuduklarımı çok sevdim , okudukça daha da okuyasım geldi. (tabi yazım dili sebebiyle bazı zorluklar halen çekiyorum ama aşılması pek zor bir şey değil biiznillah) dini yönden yeterli biri olduğumu düşünmüyorum, hem bilgim hemde uygulamam da öyle çok eksikler vardı ki.. risaleyle birlikte yavaş yavaş düzene girmeye başladım , oturup kalkmam , giyinişim, hitabetimde bazı değişikliklerin kendiliğinden geliştiğini gördüm.. tabi ki bu çok mutluluk verici.. bu yola tüm kalbimle girmişken daha çok öğrenmek, daha çok güzelleşmek istiyorum, okudukça okuyasım geliyor.. bu sitede çok güzel bir paylaşım ortamı var, aklıma takılanları bende sizlerle zaman zaman paylaşacağım inşallah.. ben Bursa'da yaşıyorum. risale için okuma ve sohbet ortamları varsa bildiğiniz onlara da katılmayı çok istiyorum. yardımlarınızı ve bu taze risale talebesine desteğinizi bekliyorum arkadaşlar.. dua ile.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Risaleye yeni başlayan birinden..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…