Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
rodos ve rodos müslümanlarına...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 263086" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Yokluğunla adım değişmiş</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Olmuşsa da yetim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Hasretim, damar damar</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Hücre hücre hasretim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Vuslatımız ne zaman diye</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Sorar iken gözlerim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Dilinden düşmez olmuş;</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Memleketim, memleketim.</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Dilde değil</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Yüreklerde senin adın</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Yayılıp dört bir yana</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Şehbal açarken feryadın</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Altın harflerle tarih yazacak</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Dillerde gezinir şimdiden yâdın.</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Anladım ki olmaz imiş</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Leylasız Mecnun</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Tadı yok sen gideli</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Güzel sözle, güzel nutkun</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Gülerken ağyar görüp halimizi</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Ümitleri sana bağlı</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Milletin, öz be öz yurdun</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Yokluğunla adım değişmiş</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Olmuşsa da yetim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Hasretim; damar damar</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Hücre hücre hasretim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Vuslatımız ne zaman diye</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Sorar iken gözlerim</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Dilinden düşmez olmuş;</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Memleketim, memleketim. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 263086, member: 1008778"] [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Yokluğunla adım değişmiş Olmuşsa da yetim Hasretim, damar damar Hücre hücre hasretim Vuslatımız ne zaman diye Sorar iken gözlerim Dilinden düşmez olmuş; Memleketim, memleketim. Dilde değil Yüreklerde senin adın Yayılıp dört bir yana Şehbal açarken feryadın Altın harflerle tarih yazacak Dillerde gezinir şimdiden yâdın. Anladım ki olmaz imiş Leylasız Mecnun Tadı yok sen gideli Güzel sözle, güzel nutkun Gülerken ağyar görüp halimizi Ümitleri sana bağlı Milletin, öz be öz yurdun Yokluğunla adım değişmiş Olmuşsa da yetim Hasretim; damar damar Hücre hücre hasretim Vuslatımız ne zaman diye Sorar iken gözlerim Dilinden düşmez olmuş; Memleketim, memleketim. [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
rodos ve rodos müslümanlarına...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…