Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Rusya'da açılan Türk okullarının birinde yaşanmış bir olay:
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 252039" data-attributes="member: 1008315"><p><strong><span style="font-size: 12px">Rusya'da açılan Türk okullarının birinde yaşanmış bir olay: </span></strong></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"> Türkiye'den giden müslüman kardeşlerimiz İSLAMİYETİ Rusya'da yayma izni olmadığı için üzüntü duyuyorlar ve ne yapacaklarını bilemiyorlardı.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Günün birinde okulun gözde öğrencilerinden biri, öğretmeni sınıftan içeriye girince hocasına hitaben;</span></p><p> <span style="font-size: 12px">"Hocam,LA İLAHE İLALLAH ne demektir?" diye sorar. Bu beklenmedik soru karşısında hem sınıftakiler hem de hoca hayrete düşer.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Hocası da "Evladım,sen nereden duydun bu kelimeyi" deyince öğrenci de</span></p><p><span style="font-size: 12px">"Hocam ilk önce siz anlamını söyleyin ben de nereden duyduğumu söyleyeceğim" der.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Hocası öğrenciyi sınıftan dışarı çıkararak tekrar bu cümleyi nereden duyduğunu sorar öğrenci de "ilk önce anlamını bilmek istiyorum." şeklinde cevap verir.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Hoca artık söylemekten başka çaresi kalmadığı için</span></p><p> <span style="font-size: 12px">"ALLAH'tan başka ilah yoktur." der.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Ve "Bu cümleyi nereden duyduğunu söyle" diye tekrar ısrar edince öğrencisi</span></p><p> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><em><strong>"Ben bunu aylardır sizin alnınızda okuyorum"</strong> diye karşılık verir. </em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><em></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 252039, member: 1008315"] [B][SIZE=3]Rusya'da açılan Türk okullarının birinde yaşanmış bir olay: [/SIZE][/B] [SIZE=3] Türkiye'den giden müslüman kardeşlerimiz İSLAMİYETİ Rusya'da yayma izni olmadığı için üzüntü duyuyorlar ve ne yapacaklarını bilemiyorlardı. Günün birinde okulun gözde öğrencilerinden biri, öğretmeni sınıftan içeriye girince hocasına hitaben;[/SIZE] [SIZE=3]"Hocam,LA İLAHE İLALLAH ne demektir?" diye sorar. Bu beklenmedik soru karşısında hem sınıftakiler hem de hoca hayrete düşer. Hocası da "Evladım,sen nereden duydun bu kelimeyi" deyince öğrenci de "Hocam ilk önce siz anlamını söyleyin ben de nereden duyduğumu söyleyeceğim" der. Hocası öğrenciyi sınıftan dışarı çıkararak tekrar bu cümleyi nereden duyduğunu sorar öğrenci de "ilk önce anlamını bilmek istiyorum." şeklinde cevap verir. Hoca artık söylemekten başka çaresi kalmadığı için[/SIZE] [SIZE=3]"ALLAH'tan başka ilah yoktur." der. Ve "Bu cümleyi nereden duyduğunu söyle" diye tekrar ısrar edince öğrencisi [COLOR=#000000][I][B]"Ben bunu aylardır sizin alnınızda okuyorum"[/B] diye karşılık verir. [/I][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Rusya'da açılan Türk okullarının birinde yaşanmış bir olay:
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…