Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
S.Nursi dünyaya yeni düşman konsepti sundu 28 Ekim 2010 / 13:00 Acosta, Sai
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 219582" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Cevap: S.Nursi dünyaya yeni düşman konsepti sundu 28 Ekim 2010 / 13:00 Acos</strong></p><p></p><p><span style="color: red">Said Nursi:Heykel dikmen için yardım etmedik</span></p><p> 28 Ekim 2010 / 08:26</p><p> Son Şahitler'den Tevfik Demiroğlu, Bediüzzaman'ın Mustafa Kemalle görüşmesini anlatıyor...</p><p> </p><p> <span style="color: #0000FF"><u><strong>Risale Haber-Haber Merkezi</strong></u></span></p><p> <u><em><strong>Son Şahitler'den Tevfik Demiroğlu anlatıyor...</strong></em></u></p><p> </p><p> "Üstad daha önceden beni Ankara'ya göndermişti. Bilahare kendisi de ısrarla istenince geldi. Orada son olarak kendisini Mustafa Kemal'le istasyonda konuşurken gördüm. Ben yanlarında idim. O zaman Mustafa Kemal'in Sarayburnu'na heykelinin yapılmasını düşünüyorlardı. Buna karşılık ilk olarak Sokulluların adamı olan sarıklı avukatlardan Abdunnâfi Efendi karşı çıktı. İstanbul'dan Ankara'ya telgraflar çekti. 'Hilâfet merkezine heykeller dikilemez' diye.</p><p> "O zaman da Üstad: 'Paşa biz sana heykel dikmen için yardım etmedik' dedi. İstasyonda ben duydum. Mustafa Kemal cevap vermedi, yürüdü. Ertesi günü de duyduk ki Üstad Van'a gitmiş.</p><p> <em>Necmettin Şahiner, Son Şahitler</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 219582, member: 1008315"] [b]Cevap: S.Nursi dünyaya yeni düşman konsepti sundu 28 Ekim 2010 / 13:00 Acos[/b] [COLOR=red]Said Nursi:Heykel dikmen için yardım etmedik[/COLOR] 28 Ekim 2010 / 08:26 Son Şahitler'den Tevfik Demiroğlu, Bediüzzaman'ın Mustafa Kemalle görüşmesini anlatıyor... [COLOR=#0000FF][U][B]Risale Haber-Haber Merkezi[/B][/U][/COLOR] [U][I][B]Son Şahitler'den Tevfik Demiroğlu anlatıyor...[/B][/I][/U] "Üstad daha önceden beni Ankara'ya göndermişti. Bilahare kendisi de ısrarla istenince geldi. Orada son olarak kendisini Mustafa Kemal'le istasyonda konuşurken gördüm. Ben yanlarında idim. O zaman Mustafa Kemal'in Sarayburnu'na heykelinin yapılmasını düşünüyorlardı. Buna karşılık ilk olarak Sokulluların adamı olan sarıklı avukatlardan Abdunnâfi Efendi karşı çıktı. İstanbul'dan Ankara'ya telgraflar çekti. 'Hilâfet merkezine heykeller dikilemez' diye. "O zaman da Üstad: 'Paşa biz sana heykel dikmen için yardım etmedik' dedi. İstasyonda ben duydum. Mustafa Kemal cevap vermedi, yürüdü. Ertesi günü de duyduk ki Üstad Van'a gitmiş. [I]Necmettin Şahiner, Son Şahitler[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
S.Nursi dünyaya yeni düşman konsepti sundu 28 Ekim 2010 / 13:00 Acosta, Sai
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…