Normal
.Selamün Aleyküm..Saban ayı münasebetiyle Cevşenü'l Kebir Hatim programına katilan cümle kardeslerimizden rabbim razi ve memnun olsunKardesler bu mubarek ayda 3 Adet hatim indirmis bulunmaktayiz 4.düncü hatimden yanlizca süreler kalmistir nasiplisini aramaktadir bununla beraber bereketli bir ayi geride birakmaktayiz mubarek ramazan ayi Cevşenü'l Kebir Hatim programında bulusmak üzere dualarda bulunalim insallah...Ramazanda hatimlerle pendüender kardesim ilgilenecek nasip olursa bu aciz silayi rahim yapacak simdiden hakkinizi helal edin.. selam ve dua ile cümleten hayirli ramazanlar..4. Cevşenü'l Kebir Hatmimiz1. Sûreler:.......................................... ...............................................Alinacak
.
Selamün Aleyküm..
Saban ayı münasebetiyle Cevşenü'l Kebir Hatim programına katilan cümle kardeslerimizden rabbim razi ve memnun olsun
Kardesler bu mubarek ayda 3 Adet hatim indirmis bulunmaktayiz 4.düncü hatimden yanlizca süreler kalmistir nasiplisini aramaktadir bununla beraber bereketli bir ayi geride birakmaktayiz mubarek ramazan ayi Cevşenü'l Kebir Hatim programında bulusmak üzere dualarda bulunalim insallah...
Ramazanda hatimlerle pendüender kardesim ilgilenecek nasip olursa bu aciz silayi rahim yapacak simdiden hakkinizi helal edin.. selam ve dua ile cümleten hayirli ramazanlar..
4. Cevşenü'l Kebir Hatmimiz
1. Sûreler:.......................................... ...............................................Alinacak