Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sadece Büyük Günah İşleyenler mi Şefaate Mazhar Olacaklar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 244813" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>Selamun Aleykum muhterem müslümanlar;</strong></p><p> </p><p><strong>Dün bir mekanda bir kaç müslümanla sohbet ediyorduk...Bir kardeşimiz,ki( bu kardeşimiz yeni yeni şuurlanan ve namaza başlayan fakat bir o kadarda araştırma yapıp yığınla soru bulup getiren bir zat!!!</strong></p><p> </p><p><strong>Ve Efendimizin(sav) şu hadisi şerifini soru diye bize getirdi;ve bende aynen buraya aktarıyorum </strong></p><p><strong>( Benim şefaatim ümmetimden en çok günahı olan kişiler günahı sevabından çok olan mü' minler içindir.)öncellikle;</strong></p><p> </p><p><strong>Hadisi okuduktan sonra;Aynen şöyle dedi;</strong></p><p> </p><p><strong>O zaman biz boşuna ibadet ediyoruz ;bence bol bol günah işleyelim ki yarın mahşerde Hz Peygamberin (sav) şefaatine nail olalım..mademki en çok günah işleyenler birinci sırda..cevap bekliyorum DİYEREK SORUSUNU Bİ,TİRDİ....</strong></p><p> </p><p><strong>evet bende bize gelen bu soruyu aynen buraya aktarıyorum..SİZLER NEDERSİNİZ BU HUSUSTA ACABA?</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 244813, member: 1011058"] [B]Selamun Aleykum muhterem müslümanlar;[/B] [B]Dün bir mekanda bir kaç müslümanla sohbet ediyorduk...Bir kardeşimiz,ki( bu kardeşimiz yeni yeni şuurlanan ve namaza başlayan fakat bir o kadarda araştırma yapıp yığınla soru bulup getiren bir zat!!![/B] [B]Ve Efendimizin(sav) şu hadisi şerifini soru diye bize getirdi;ve bende aynen buraya aktarıyorum [/B] [B]( Benim şefaatim ümmetimden en çok günahı olan kişiler günahı sevabından çok olan mü' minler içindir.)öncellikle;[/B] [B]Hadisi okuduktan sonra;Aynen şöyle dedi;[/B] [B]O zaman biz boşuna ibadet ediyoruz ;bence bol bol günah işleyelim ki yarın mahşerde Hz Peygamberin (sav) şefaatine nail olalım..mademki en çok günah işleyenler birinci sırda..cevap bekliyorum DİYEREK SORUSUNU Bİ,TİRDİ....[/B] [B]evet bende bize gelen bu soruyu aynen buraya aktarıyorum..SİZLER NEDERSİNİZ BU HUSUSTA ACABA?[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sadece Büyük Günah İşleyenler mi Şefaate Mazhar Olacaklar ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…