Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sadece Büyük Günah İşleyenler mi Şefaate Mazhar Olacaklar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 244814" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Cevap: Bir sorum olacak muhterem müslümanlar...</strong></p><p></p><p>Allah allah olurmu Öyle Şey...allahuekber yok daha neler demekkİ İmani zayifmiŞ.rİsale okusun bol bol dÜzelİr İnŞ....ancak cehenneme gİder yanliŞ anladiĞindan dolayi...sİzde demedİnİz mİ ancak cehenneme gİdersİnİz deyİp aÇiklama yaptiniz mi..ben aÇiklayayim..burda hz. Muhammed s.a.v. Öyle derken hanİ olur ya zorunda kalmak dİye bİrŞey...gÜnahin bu boyutuna ondan Öyle demİŞ..gÜnah İÇİn yanİ....aslinda.ama yİnede tÖvbe etmek lazim tabİ..belkİde Şefaatİ. Hak etmeyen bİr kuluz ya peygamberİmİz s.a.v. Bİze mahŞerde siratta sorgudan sonra ya ŞÖyle derse sİz benİm Şefaatİmİ hak etmİyorsunuz onun İÇİn sİze ŞefaatÇİ olmayacaĞim sİzİ allah'a havale edİyorum allah haŞa yÜzbİn defa haŞa ve kella sİze zaten sİze gereken en uygun cezayi verecektİr İnŞ.ben rabbİmİn İŞİne bu noktada bundan sonra kariŞmiyacaĞim derse.....dedİĞİnİ hayal etmek bİle gerÇekten Çok ÜrkÜtÜcÜ ..vay o zaman o kullarin İnsanlarin halİne...... .selametle ve dua İle....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 244814, member: 1008315"] [b]Cevap: Bir sorum olacak muhterem müslümanlar...[/b] Allah allah olurmu Öyle Şey...allahuekber yok daha neler demekkİ İmani zayifmiŞ.rİsale okusun bol bol dÜzelİr İnŞ....ancak cehenneme gİder yanliŞ anladiĞindan dolayi...sİzde demedİnİz mİ ancak cehenneme gİdersİnİz deyİp aÇiklama yaptiniz mi..ben aÇiklayayim..burda hz. Muhammed s.a.v. Öyle derken hanİ olur ya zorunda kalmak dİye bİrŞey...gÜnahin bu boyutuna ondan Öyle demİŞ..gÜnah İÇİn yanİ....aslinda.ama yİnede tÖvbe etmek lazim tabİ..belkİde Şefaatİ. Hak etmeyen bİr kuluz ya peygamberİmİz s.a.v. Bİze mahŞerde siratta sorgudan sonra ya ŞÖyle derse sİz benİm Şefaatİmİ hak etmİyorsunuz onun İÇİn sİze ŞefaatÇİ olmayacaĞim sİzİ allah'a havale edİyorum allah haŞa yÜzbİn defa haŞa ve kella sİze zaten sİze gereken en uygun cezayi verecektİr İnŞ.ben rabbİmİn İŞİne bu noktada bundan sonra kariŞmiyacaĞim derse.....dedİĞİnİ hayal etmek bİle gerÇekten Çok ÜrkÜtÜcÜ ..vay o zaman o kullarin İnsanlarin halİne...... .selametle ve dua İle.... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Sadece Büyük Günah İşleyenler mi Şefaate Mazhar Olacaklar ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…