Sadece paylaşim

nimet06

Well-known member
:036:
esselamün aleyküm kardeşler.şu anda çok kötü bir durumdayım.çok sevdiğim müslüman bir hanım kardeşim için gözyaşı döküyorum.çok sevdiği eşinden ayrılıyor.günlerdir onun için dua ediyorum.ama olmadı işte.ALLAH tan hep onun için hayırlısı neyse onu istemiştim.demekki hayırlısı buymuş onun için.RABBİM bundan sonra ona inşallah mutlu bir yuva,anlayışlı,doğru bir eş ve hep sahip olmak istediği sağlıklı bir evlat verir.Amin.Daha fazla yazamyacağım.ALLAH (CC) kimsenin başına vermesin bu olayı.

An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.

memluk

Hatim Sorumlusu
ve aleyküm selam nimet kardeş ..inan çok üzüldüm helal olsada allahın hoşlanmadığı helal boşanmaktır.. böylesi zamanlarda ne denir bilmem bundan sonraki hayatı iki taraf içinde hayırlı olsun , allah buyuk bir kapıyı kapatan diğerini açar, ben bu tür olaylarda çocuklara üzülürüm (çocuk varmıydı)

nimet06

Well-known member
sağolasın fatma toy kardeş.hayır malesef çocuk istiyordu ama eşi istemedi.zaten olay da bundan sonra boşanmaya geldi.çünkü her kadının hakkı anne olmak.inşallah böylesi hayırlısı olur kendisi için.Amin.