Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sadece Zambaklarlayım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 12584" data-attributes="member: 183"><p><strong><em><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Bu akşam..</span></span></span></em></strong></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Dedemin elinden aldım zambakları...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu çiçeği hiç tanımıyorum.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Belki hayatımda hiç zambak görmedim.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Hiçbir zambakla dertleşmedim…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Hiçbir zambak açmış görmedim…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Dedemin ellerinden aldım üç beş kuruşa..</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Kimseye elletmedim...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir Zambak da benim</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Yaşlı dünyanın ellerinde...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Zambaklarımı bir metal ağızlı suya bıraktım.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Boynu bükük bir dalını gönlüme sapladım.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Zambaklandım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam ağıtları tutuşturdum sessiz</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam dedemin ellerinden aldığım </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Zambaklar kimsesiz…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Benim olan bende yetim öksüzdür..</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Benim düğümlerim çözümsüzdür…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Her ıtlakını bulmuşun ucuna bir ilmik atarım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bulur bir zambak akşamüstü bakar yanarım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam Yine bir akşam kıyamete doğru…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu Akşam bir değişikliğim var</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Ben bir başkayım ..</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu Akşam Bir gün daha ileri yaştayım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Asrın humması bende.. Dünya ile hastayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam bir değişikliğim daha var.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Üç beş kuruşa başkalaşmışım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Ben ve beyaz zambaklarım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Dedemin elinden aldım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">O zambakların dedesiydi</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Onu da çaldım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam İlk defa tuttuğum zambaklarlayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Metal ağızlı bir yere bıraktım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir avuç suyla yanındayım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir ucunu kalbime sapladım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Belki tutar, zambaklar gibi kokarım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu Akşam bambaşkayım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam zambaklardayım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Zambakçayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Zambaklar güzel... </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Ben zambaklara bakmaktayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Hey Akşam..!</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bana bir damla nur bul</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">İçine düşüp kaybolayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir ebedi bahçe bul...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Ek beni zaman…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir dedenin elinde bir zambakta ben olayım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bir zambaksıza üç beş kuruşluk mutlulukla doğayım…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Bu akşam bam başkayım</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Akşam bana başka</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">Sadece zambaklarlayım…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: black">m_safiturk</span></span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 12584, member: 183"] [B][I][COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=3]Bu akşam..[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Dedemin elinden aldım zambakları...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu çiçeği hiç tanımıyorum.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Belki hayatımda hiç zambak görmedim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Hiçbir zambakla dertleşmedim…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Hiçbir zambak açmış görmedim…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Dedemin ellerinden aldım üç beş kuruşa..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Kimseye elletmedim...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir Zambak da benim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Yaşlı dünyanın ellerinde...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Zambaklarımı bir metal ağızlı suya bıraktım.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Boynu bükük bir dalını gönlüme sapladım.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Zambaklandım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam ağıtları tutuşturdum sessiz[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam dedemin ellerinden aldığım [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Zambaklar kimsesiz…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Benim olan bende yetim öksüzdür..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Benim düğümlerim çözümsüzdür…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Her ıtlakını bulmuşun ucuna bir ilmik atarım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bulur bir zambak akşamüstü bakar yanarım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam Yine bir akşam kıyamete doğru…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu Akşam bir değişikliğim var[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Ben bir başkayım ..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu Akşam Bir gün daha ileri yaştayım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Asrın humması bende.. Dünya ile hastayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam bir değişikliğim daha var.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Üç beş kuruşa başkalaşmışım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Ben ve beyaz zambaklarım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Dedemin elinden aldım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]O zambakların dedesiydi[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Onu da çaldım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam İlk defa tuttuğum zambaklarlayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Metal ağızlı bir yere bıraktım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir avuç suyla yanındayım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir ucunu kalbime sapladım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Belki tutar, zambaklar gibi kokarım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu Akşam bambaşkayım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam zambaklardayım...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Zambakçayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Zambaklar güzel... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Ben zambaklara bakmaktayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Hey Akşam..![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bana bir damla nur bul[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]İçine düşüp kaybolayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir ebedi bahçe bul...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Ek beni zaman…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir dedenin elinde bir zambakta ben olayım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bir zambaksıza üç beş kuruşluk mutlulukla doğayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Bu akşam bam başkayım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Akşam bana başka[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]Sadece zambaklarlayım…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=black]m_safiturk[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sadece Zambaklarlayım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…