Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Said Nursi selam vere vere camiye giderdi 16 Nisan 2011 / 06:49 Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 245175" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Said Nursi selam vere vere camiye giderdi 16 Nisan 2011 / 06:49 Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz</strong></p><p></p><p><span style="color: red">Said Nursi selam vere vere camiye giderdi</span></p><p> 16 Nisan 2011 / 06:49</p><p> Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz kılarken Çarşı Camiinin mahfilinde çok görürdüm</p><p> </p><p> <span style="color: #00f"><u><strong>Risale Haber-Haber Merkezi</strong></u></span></p><p> <em>Son Şahitler'den M.Zeki Çalışkan anlatıyor:</em></p><p> Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz kılarken Çarşı Camiinin mahfilinde çok görürdüm. Beyaz işlemeli, pamuklu, zarif bir seccadesi vardı.</p><p> Cuma'ya bir saat kala evden çıkar, yakın köylerden gelen ahali ve dükkân sahiplerinin arasından selâm vere vere camiye giderdi.</p><p> Sonraları halkın alâkasından çekindiklerinden dolayı resmî zatlar mâni olmuşlardı. Hele bir namaza duruşu vardı ki, insan onu seyretmekten zevk alırdı. Huşû ile dua eder, zarif, ince, uzun parmaklı elleri tekbir alır, namaza dururdu. Namazın mânâ ve mahiyeti onun şahsında görünürdü. Tâdil-i erkanı onda görmek lâzımdı.</p><p> <em>(Son Şahitler)</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 245175, member: 1008315"] [b]Said Nursi selam vere vere camiye giderdi 16 Nisan 2011 / 06:49 Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz[/b] [COLOR=red]Said Nursi selam vere vere camiye giderdi[/COLOR] 16 Nisan 2011 / 06:49 Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz kılarken Çarşı Camiinin mahfilinde çok görürdüm [COLOR=#00f][U][B]Risale Haber-Haber Merkezi[/B][/U][/COLOR] [I]Son Şahitler'den M.Zeki Çalışkan anlatıyor:[/I] Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz kılarken Çarşı Camiinin mahfilinde çok görürdüm. Beyaz işlemeli, pamuklu, zarif bir seccadesi vardı. Cuma'ya bir saat kala evden çıkar, yakın köylerden gelen ahali ve dükkân sahiplerinin arasından selâm vere vere camiye giderdi. Sonraları halkın alâkasından çekindiklerinden dolayı resmî zatlar mâni olmuşlardı. Hele bir namaza duruşu vardı ki, insan onu seyretmekten zevk alırdı. Huşû ile dua eder, zarif, ince, uzun parmaklı elleri tekbir alır, namaza dururdu. Namazın mânâ ve mahiyeti onun şahsında görünürdü. Tâdil-i erkanı onda görmek lâzımdı. [I](Son Şahitler)[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Said Nursi selam vere vere camiye giderdi 16 Nisan 2011 / 06:49 Üstad Bediüzzaman Said Nurs'yi namaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…