Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Said Nursi'nin Duası -Dursun Ali Erzincanlı-
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guftepira" data-source="post: 114348" data-attributes="member: 9856"><p><em>bu harkulâde vede letafetli güfteyide yazalım tam olsun..</em></p><p></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ey beni sonsuz keremiyle yaratan merhametli rabbim!</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni günahlarımın utancından kurtar.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey rabbim, senin af ve mağfiretini bekliyorum!</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ap açık görüyorum ki; </span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">senden başka sığınak ve dayanak yok.</span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">günahların çirkin yüzünden, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">hataların korkutucu şeklinden,</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ve o mekanın darlığından, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">bütün kuvvetimle sana sesleniyorum.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">verdiğin nimetlerden dolayı; </span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">herşeyin sana borçlu olduğu rabim,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">yerimi genişlettir. </span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ilahi, senin rahmetin sığınağımdır!</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ve alemlere rahmet olan,</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">sevgili resulün senin rahmetine yetişmek için vesilemdir. </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey keremiyle beni yaratan,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">rahmetiyle beni terbiye eden rabim!</span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">senin kapına gelmiş olan ben, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">hem asi, hem aciz, hem gafil, hem cahil, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">hem efendisinden kacmış bir köle olduğu halde; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">kırk sene sonra pişman olmuş, sana dönmek istiyor.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">kuşku ve her türlü manevi hastalığa tutulmuş;</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">senden deva istiyor,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">çünkü sen rahman ve rahimsin. </span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen"></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ey efendim, kendi güç ve kuvvetimden</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">senin güc ve kudretine sığnıyorum! </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni kendi güç ve kuvvetime güvenmekten koru.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">illahi, günahlarım ve hatalarım için beni azarlama!</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">çünki sen kitabın kuran-ı kerimde buyurursun ki: </span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">"onlar af dilenirken allah onlara azap edecek değildir!" </span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni hüzünlerimden kurtarıcak; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ve sevinçlere ulaştıracak olan yalnız sensin. </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">güldürende sensin, ağlatanda sen.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">hastalıklardan kurtarıp; </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">sıhhat ve afiyet verende sensin.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey rabbim, sana sığınıyorum! </span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">benim her türlü kötülüğümü bağışla.</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">öyleki, beni sorguya çekeceğin hiç birşey kalmasın.</span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ey hiçbirşey yokken var olan, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ey herşeyi ve herkesi, </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">emri altında bulunduran allahım,</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">sana sığınanları koru!</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey nurların nuru,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey sırları bilen,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey gece ve gündüzü döndüren,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey izzet sahibi,</span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">ey günahları affeden,</span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">kapına geldim </span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni bağışla,</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni bağışla rabbim!</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni bağışla.</span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: DarkGreen">amin. amin. amin.</span></span></span> </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guftepira, post: 114348, member: 9856"] [I]bu harkulâde vede letafetli güfteyide yazalım tam olsun..[/I] [FONT=Georgia][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=3] [FONT=Comic Sans MS]ey beni sonsuz keremiyle yaratan merhametli rabbim! beni günahlarımın utancından kurtar. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]ey rabbim, senin af ve mağfiretini bekliyorum! ap açık görüyorum ki; senden başka sığınak ve dayanak yok.[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] günahların çirkin yüzünden, hataların korkutucu şeklinden, ve o mekanın darlığından, bütün kuvvetimle sana sesleniyorum. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]verdiğin nimetlerden dolayı; herşeyin sana borçlu olduğu rabim, beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar, yerimi genişlettir. [/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] ilahi, senin rahmetin sığınağımdır! ve alemlere rahmet olan, sevgili resulün senin rahmetine yetişmek için vesilemdir. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]ey keremiyle beni yaratan, rahmetiyle beni terbiye eden rabim![/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] senin kapına gelmiş olan ben, hem asi, hem aciz, hem gafil, hem cahil, hem efendisinden kacmış bir köle olduğu halde; kırk sene sonra pişman olmuş, sana dönmek istiyor. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]kuşku ve her türlü manevi hastalığa tutulmuş; senden deva istiyor, çünkü sen rahman ve rahimsin. [/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] ey efendim, kendi güç ve kuvvetimden senin güc ve kudretine sığnıyorum! beni kendi güç ve kuvvetime güvenmekten koru. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]illahi, günahlarım ve hatalarım için beni azarlama! çünki sen kitabın kuran-ı kerimde buyurursun ki: "onlar af dilenirken allah onlara azap edecek değildir!" [/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] beni hüzünlerimden kurtarıcak; ve sevinçlere ulaştıracak olan yalnız sensin. güldürende sensin, ağlatanda sen. hastalıklardan kurtarıp; sıhhat ve afiyet verende sensin. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]ey rabbim, sana sığınıyorum! benim her türlü kötülüğümü bağışla. öyleki, beni sorguya çekeceğin hiç birşey kalmasın.[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] ey hiçbirşey yokken var olan, ey herşeyi ve herkesi, emri altında bulunduran allahım, sana sığınanları koru! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]ey nurların nuru, ey sırları bilen, ey gece ve gündüzü döndüren, ey izzet sahibi, ey günahları affeden,[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS] kapına geldim beni bağışla, beni bağışla rabbim! beni bağışla. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkGreen]amin. amin. amin.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Said Nursi'nin Duası -Dursun Ali Erzincanlı-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…