Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Said Nursi'nin tesettür metnini anmak gerekir 01 Kasım 2010 / 13:00 Bir Gün
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 220110" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Cevap: Said Nursi'nin tesettür metnini anmak gerekir 01 Kasım 2010 / 13:00</strong></p><p></p><p>Bediüzzaman neden cihad yapmadı?</p><p> 31 Ekim 2010 / 06:56</p><p> Son Şahitler'den Prof. Dr. Ali Özek, Bediüzzaman'la olan hatırasını anlatıyor...</p><p> </p><p> <span style="color: #0000FF"><u><strong>Risale Haber-Haber Merkezi</strong></u></span></p><p> <u><em><strong>Son Şahitler'den Prof. Dr. Ali Özek anlatıyor</strong></em></u></p><p> "İstanbul'a geldiğimde Bediüzzaman da Fatih Çarşamba'da ahşap bir evde kalıyordu. Ziyaretimizde divan üzerinde, arkasında hafif eğik bir yastığa yaslanmış, uzanmış yatıyordu. Mustafa Sabri Efendinin selâmını söyleyince, kalktı, doğruldu, oturdu, 'aleykümselâm' diye selâmı aldı. 'Kelâmı nedir?' dedi. Bir saat kadar ziyaretinde kaldık.</p><p> <strong>"Bizim vazifemiz imandır"</strong></p><p> "Ben selâmını söylemeden, 'Bizim H. Ali ne yapıyor?' diye sordu, ben de selâmını söyledim.</p><p> "Mustafa Sabri ne kadar talebeniz olduğunu soruyor Efendim' dedim</p><p> "Türkiye'de Risale-i Nur'u okuyan beş yüz bin şakirdim var' dedi.</p><p> "Sabir Efendi bu kadar talebesiyle neden İslâmî cihada başlamıyor, diyor.'</p><p> "Üstad:</p><p> "Şimdi sen Sabri Efendiye selâm söyle, bizim dâvamız imandır. Cihad, imandan sonra gelir. Şimdi imana hizmet etmek zamanıdır. Bizim vazifemiz imandır, imana hizmet etmektir...' diye iman hizmeti üzerinde uzun uzun durdu ve izahlarda bulundu. Müsaade isteyip ayrılırken, ayağa kalktı. elini öptüm, ayrıldım, kendisi de yatağa oturdu.</p><p> <em>Necmettin Şahiner, Son Şahitler</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 220110, member: 1008315"] [b]Cevap: Said Nursi'nin tesettür metnini anmak gerekir 01 Kasım 2010 / 13:00[/b] Bediüzzaman neden cihad yapmadı? 31 Ekim 2010 / 06:56 Son Şahitler'den Prof. Dr. Ali Özek, Bediüzzaman'la olan hatırasını anlatıyor... [COLOR=#0000FF][U][B]Risale Haber-Haber Merkezi[/B][/U][/COLOR] [U][I][B]Son Şahitler'den Prof. Dr. Ali Özek anlatıyor[/B][/I][/U] "İstanbul'a geldiğimde Bediüzzaman da Fatih Çarşamba'da ahşap bir evde kalıyordu. Ziyaretimizde divan üzerinde, arkasında hafif eğik bir yastığa yaslanmış, uzanmış yatıyordu. Mustafa Sabri Efendinin selâmını söyleyince, kalktı, doğruldu, oturdu, 'aleykümselâm' diye selâmı aldı. 'Kelâmı nedir?' dedi. Bir saat kadar ziyaretinde kaldık. [B]"Bizim vazifemiz imandır"[/B] "Ben selâmını söylemeden, 'Bizim H. Ali ne yapıyor?' diye sordu, ben de selâmını söyledim. "Mustafa Sabri ne kadar talebeniz olduğunu soruyor Efendim' dedim "Türkiye'de Risale-i Nur'u okuyan beş yüz bin şakirdim var' dedi. "Sabir Efendi bu kadar talebesiyle neden İslâmî cihada başlamıyor, diyor.' "Üstad: "Şimdi sen Sabri Efendiye selâm söyle, bizim dâvamız imandır. Cihad, imandan sonra gelir. Şimdi imana hizmet etmek zamanıdır. Bizim vazifemiz imandır, imana hizmet etmektir...' diye iman hizmeti üzerinde uzun uzun durdu ve izahlarda bulundu. Müsaade isteyip ayrılırken, ayağa kalktı. elini öptüm, ayrıldım, kendisi de yatağa oturdu. [I]Necmettin Şahiner, Son Şahitler[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Said Nursi'nin tesettür metnini anmak gerekir 01 Kasım 2010 / 13:00 Bir Gün
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…