Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Şakıyor mu bülbüller, nerede gül kokan o nefesler!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 224431" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki sevgiye muhtaç bu zavallı halim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Durmadan hıçkıran melalim, bir ömür hicrandadır bizarlaşan kalbim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ya sual etmeyi beceremiyorum, ya da muhatabımı yakinen ihsanına nazar edemiyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bazen susuyorum, bir yılgınlığın sadrına ulaşıyorum ve yoruluyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbim ne zaman aşkla bedelleşecektir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhum kendinden geçerek idrakin manasına erişecektir, takva ile yüzleşecektir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Edebin vecdinde, ilmin ferahlatan letafetinde, hakikatin tüm lehçelerinde ülfetleşecektir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ateş kalbime düşmedikçe, azmim ve idrakim onun hasretine erişmedikçe acım dinmeyecektir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gözlerin bakarken, nazarın içselliğe erişsin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbinin duyulmayan burukluğu ufkunun feyzinde ki nöbette sürur ile nefeslensin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Halin teslimiyet nedir, akiken hangi raddede ruhuna kefildir, aklın aşkın edebine bürünsün</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Günün her anı, nefesin sabır cenahı, müddetin vuslat sevdası cehdinle an be an bütünleşsin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ağlama annem, yüreğini dağlama ne olur sen</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Terennüm ettiğin ihsanla sabır ve kanaatin letafetinde bekliyorsun ve fakat ne sefilim ben</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Babam umutlanmıştı, düşlerinin serencamını muhabbetle ve şevkle anlatmıştı badirelerden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onca suskunluğunu, zalimin nelerden koparttığını titreyerek anlatmıştı o an geçmişinden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şimdi mezarlar çok suskun, hali hiç anlaşılmıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nefesler müddetine doğru meylederken hak ve hakikat vicdanın mertliğinde sorulmuyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbim ağlıyor, içim parçalanıyor, lakin tevdi edilen bu kuvvetim neden kimseye yetmiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki ihsan ve inayetim idrakimde kifayetsizdir, bu bakımdan tesiri gönüllere erişmiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 224431, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki sevgiye muhtaç bu zavallı halim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Durmadan hıçkıran melalim, bir ömür hicrandadır bizarlaşan kalbim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ya sual etmeyi beceremiyorum, ya da muhatabımı yakinen ihsanına nazar edemiyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bazen susuyorum, bir yılgınlığın sadrına ulaşıyorum ve yoruluyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbim ne zaman aşkla bedelleşecektir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhum kendinden geçerek idrakin manasına erişecektir, takva ile yüzleşecektir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Edebin vecdinde, ilmin ferahlatan letafetinde, hakikatin tüm lehçelerinde ülfetleşecektir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ateş kalbime düşmedikçe, azmim ve idrakim onun hasretine erişmedikçe acım dinmeyecektir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gözlerin bakarken, nazarın içselliğe erişsin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbinin duyulmayan burukluğu ufkunun feyzinde ki nöbette sürur ile nefeslensin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Halin teslimiyet nedir, akiken hangi raddede ruhuna kefildir, aklın aşkın edebine bürünsün[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Günün her anı, nefesin sabır cenahı, müddetin vuslat sevdası cehdinle an be an bütünleşsin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ağlama annem, yüreğini dağlama ne olur sen[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Terennüm ettiğin ihsanla sabır ve kanaatin letafetinde bekliyorsun ve fakat ne sefilim ben[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Babam umutlanmıştı, düşlerinin serencamını muhabbetle ve şevkle anlatmıştı badirelerden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onca suskunluğunu, zalimin nelerden koparttığını titreyerek anlatmıştı o an geçmişinden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şimdi mezarlar çok suskun, hali hiç anlaşılmıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nefesler müddetine doğru meylederken hak ve hakikat vicdanın mertliğinde sorulmuyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbim ağlıyor, içim parçalanıyor, lakin tevdi edilen bu kuvvetim neden kimseye yetmiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki ihsan ve inayetim idrakimde kifayetsizdir, bu bakımdan tesiri gönüllere erişmiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Şakıyor mu bülbüller, nerede gül kokan o nefesler!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…