kardeşlerim mühim bi isteğim için sizlerden tefriciyede bana yardımcı olmanızı istesem yardım edersiniz değil mi?? ederseniz çok sevinirim şu iki hafta içinde tefriciye almak isteyen kardeşlerim yazarlarsa okuduklarını foruma bende takip ederim inşallah okuyan okumayan kardeşlerimizin dua ile yardımcı olan tüm kardeşlerimizinde Rabbim ne isteği varsa hayırlısı ile kabul eylesin amin
Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
ben iki bin dağıttım inşallah devamı gelir...
Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
ben iki bin dağıttım inşallah devamı gelir...