Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
Salatı Tefriciye Okumam Lazım Yardım Edermsiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yorgun" data-source="post: 251082" data-attributes="member: 1014333"><p>Amin.İnşAllah ..</p><p></p><p>Tebliğ Hocam sizden , sohbet ehlinde dua eden tüm mümin kardeşlerimizden, Risale Forum ekibi, Salat-ı Tefriciye okumamda yardımcı olan ve olmayan tüm kardeşlerimsizlerden Allah (c.c.) Razı Olsun</p><p></p><p>Rabbim cümelemizin yar yar yardımcısı olsun..</p><p></p><p>Tebliğ Hocam duamızda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.</p><p></p><p>Var hocam var sizlere ne kadar teşekkür etsem az bile benim için bilseniz,41 yaşındayım çocukluğumu yaşayamadım hayatım çalışmakla geçti.2002 krizinde iflas ettim herşeyim gitti, asıl acı veren etrafıma baktım başta akrabalarım yok oldular,sonra dostum arkadaşım dediklerim en yakınlarım.</p><p></p><p>Sokakta bile yattım,orada kalsaydım katil olacaktım belalar tehditler ard arda gelmeye başladı,kafa tutsam ne olacak çocuklarıma zarar gelmesinden korktum. destek olacak bir tane Allah'ın kulunu bulamıyorsun arkadaşına selam veriyorsun para istiyeceksin diye senden önce ağlamaya başlıyor.</p><p></p><p>Almanya ya cebimde 10 € ile geldim ,6 sene oldu,mesleğine kendini aramış biri olduğumdan ufak tefek işler yapmaya başladım,tabi ailemde para yollayınca azda olsa gönül ferahlıyordu .ilk 3 sene toparlanacaz derken birden tekrar herşey tersine döndü ve 3 senedir neye el atsam olmuyor. Ya tam olacakken işler bozuluyor birde işimde çok iyi olduğumdan burda bile etrafımda iş yapmıyım diye hakkımda kötü konuşan insanlar dolu,</p><p></p><p>Türkiyeden adam tutup malzeme alıp satmıyım diye tehdit edenler bile var,hepsiyle başettim,Şükürler olsunki Rabbimden başka kimseden korkum yok ama iş paraya gelince herşey bitiyor ,3 senedir ailemide madur ettim yuvamda yıkıldı eşim haklı olarak artık istemiyor, Aramızda Baba olanlar beni çok iyi anlar 6 sene evlat özlemi çekmenin ne demek olduğunu evladının kokusuna bile hasret kalmayı Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.</p><p></p><p>Allah (c.c.) sonumuzu hayır etsin.</p><p></p><p>Hocam teşekkür ediyorum bir daha çünkü Rabbim ve dört duvar dostum arkadaşım kimsem yok çünkü paylaşacak.</p><p></p><p>Sizleride dertlerimle sıktıysam veya rahatsız ettiysem özür dilerim. Amacım duygu sömürüsü yapmak ta değil ben yanlış arkadaşlıklar kurbanıyım,yol gösterenimiz olmadı namazını kıl ibadetini yap diye hatamız çok hocam Rabbim günahlarımızı bağışlasın hatalarımızı affeder inşAllah.</p><p></p><p>Rabbime şükürler olsunki geçen Ramzandan önce başladım beş vakit namaz kılmaya geçte olsa doğru yolu bulduğumu anladım.</p><p></p><p>Sizlerden yardım istedim, elinizden gelen herşeyi bana öylesine güzel anlattınızki sizlerin hakkını ödüyemem Allah (c.c) Razı olsun.</p><p></p><p>Rabbim hepinize herşeyin hayırlısını nasip eder inşAllah.</p><p></p><p>Hayırlı Akşamlar</p><p>Atila</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yorgun, post: 251082, member: 1014333"] Amin.İnşAllah .. Tebliğ Hocam sizden , sohbet ehlinde dua eden tüm mümin kardeşlerimizden, Risale Forum ekibi, Salat-ı Tefriciye okumamda yardımcı olan ve olmayan tüm kardeşlerimsizlerden Allah (c.c.) Razı Olsun Rabbim cümelemizin yar yar yardımcısı olsun.. Tebliğ Hocam duamızda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Var hocam var sizlere ne kadar teşekkür etsem az bile benim için bilseniz,41 yaşındayım çocukluğumu yaşayamadım hayatım çalışmakla geçti.2002 krizinde iflas ettim herşeyim gitti, asıl acı veren etrafıma baktım başta akrabalarım yok oldular,sonra dostum arkadaşım dediklerim en yakınlarım. Sokakta bile yattım,orada kalsaydım katil olacaktım belalar tehditler ard arda gelmeye başladı,kafa tutsam ne olacak çocuklarıma zarar gelmesinden korktum. destek olacak bir tane Allah'ın kulunu bulamıyorsun arkadaşına selam veriyorsun para istiyeceksin diye senden önce ağlamaya başlıyor. Almanya ya cebimde 10 € ile geldim ,6 sene oldu,mesleğine kendini aramış biri olduğumdan ufak tefek işler yapmaya başladım,tabi ailemde para yollayınca azda olsa gönül ferahlıyordu .ilk 3 sene toparlanacaz derken birden tekrar herşey tersine döndü ve 3 senedir neye el atsam olmuyor. Ya tam olacakken işler bozuluyor birde işimde çok iyi olduğumdan burda bile etrafımda iş yapmıyım diye hakkımda kötü konuşan insanlar dolu, Türkiyeden adam tutup malzeme alıp satmıyım diye tehdit edenler bile var,hepsiyle başettim,Şükürler olsunki Rabbimden başka kimseden korkum yok ama iş paraya gelince herşey bitiyor ,3 senedir ailemide madur ettim yuvamda yıkıldı eşim haklı olarak artık istemiyor, Aramızda Baba olanlar beni çok iyi anlar 6 sene evlat özlemi çekmenin ne demek olduğunu evladının kokusuna bile hasret kalmayı Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Allah (c.c.) sonumuzu hayır etsin. Hocam teşekkür ediyorum bir daha çünkü Rabbim ve dört duvar dostum arkadaşım kimsem yok çünkü paylaşacak. Sizleride dertlerimle sıktıysam veya rahatsız ettiysem özür dilerim. Amacım duygu sömürüsü yapmak ta değil ben yanlış arkadaşlıklar kurbanıyım,yol gösterenimiz olmadı namazını kıl ibadetini yap diye hatamız çok hocam Rabbim günahlarımızı bağışlasın hatalarımızı affeder inşAllah. Rabbime şükürler olsunki geçen Ramzandan önce başladım beş vakit namaz kılmaya geçte olsa doğru yolu bulduğumu anladım. Sizlerden yardım istedim, elinizden gelen herşeyi bana öylesine güzel anlattınızki sizlerin hakkını ödüyemem Allah (c.c) Razı olsun. Rabbim hepinize herşeyin hayırlısını nasip eder inşAllah. Hayırlı Akşamlar Atila [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
Salatı Tefriciye Okumam Lazım Yardım Edermsiniz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…