Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
Salatı Tefriciye Okumam Lazım Yardım Edermsiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yorgun" data-source="post: 251484" data-attributes="member: 1014333"><p>Hocam Allah Razı Olsun..</p><p></p><p>İnşallah hocam dediğiniz gibi bende gördüm halada görüyorum mesela bulunduğum şehirde cumaya gidiyorum bazen ben çıldırıyorum hele Hocamız bazen oda patlıyor Allah Aşkına susun Allah ın evine geldiniz hala konuşuyorsunuz,diye yani orada vaaz veriyor bir kısmına bakıyorsun dırdır çene geçen arkama bakıyorum babam yaşındalar biri söylüyor biride hesap makinesiyle hesap yapıyor. Camiden çıkar çıkmaz dedikodular dersen o şunu yapmış bu bunu yapmış. Bunları görünce insanlar kızıp gelmiyor bile camiye Rabbim bizim günahlarımızı affetsin.</p><p></p><p>Ha şükürler olsun Cumalarımız 3 kat full dolu geçiyor ama maaesef bazı kendini bilmezler var desem yanlışmı olur?</p><p></p><p>Hocam ben açık sözlü ve dürüstümdür Allah ın bildiğini kimseden saklamam durumumu size nerdeyse komple anlattım.ha evet daha öğreneceğim çok şey var .Rabbim inşallah benimde ilmimi artırmayı nasip eder.</p><p></p><p>Sizlerdende Allah Razı olsun,Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yorgun, post: 251484, member: 1014333"] Hocam Allah Razı Olsun.. İnşallah hocam dediğiniz gibi bende gördüm halada görüyorum mesela bulunduğum şehirde cumaya gidiyorum bazen ben çıldırıyorum hele Hocamız bazen oda patlıyor Allah Aşkına susun Allah ın evine geldiniz hala konuşuyorsunuz,diye yani orada vaaz veriyor bir kısmına bakıyorsun dırdır çene geçen arkama bakıyorum babam yaşındalar biri söylüyor biride hesap makinesiyle hesap yapıyor. Camiden çıkar çıkmaz dedikodular dersen o şunu yapmış bu bunu yapmış. Bunları görünce insanlar kızıp gelmiyor bile camiye Rabbim bizim günahlarımızı affetsin. Ha şükürler olsun Cumalarımız 3 kat full dolu geçiyor ama maaesef bazı kendini bilmezler var desem yanlışmı olur? Hocam ben açık sözlü ve dürüstümdür Allah ın bildiğini kimseden saklamam durumumu size nerdeyse komple anlattım.ha evet daha öğreneceğim çok şey var .Rabbim inşallah benimde ilmimi artırmayı nasip eder. Sizlerdende Allah Razı olsun,Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Hatim Programları
Salatı Tefriciye Okumam Lazım Yardım Edermsiniz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…