Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 250683" data-attributes="member: 9260"><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000"><span style="color: black">Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara bu kez, seni ifade edebileceğim bütün kelimeleri gönlümün kütüphanesinden indirip, en kıymetlisini aradım, yorulmadım. Hangisinin manası tamamıyla seni ifade etmeye yeter ki…</span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000"><span style="color: black"></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Sordum umuda sende midir diye,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Umut; “bende bir garip umut yolunu gözlemekteyim” dedi,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Sordum hasrete sende mi diye,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Hasret; “sence ben neden hazanla birlikte anılıyorum sanıyorsun” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Sevdanın kapısına gittim, ey sevda yoksa sende mi gizlidir dedim,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Sevda buğulu bir sesle “bende olsa böyle düştüğüm yüreği yakar mıyım” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Kışa sordum, “o olsa böyle üşür müyüm” dedi,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Baharın gözlerine baktım, “ellerimde çiçeklerle neden bekliyorum zannediyorsun” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Güne sor asım geldi, “oda özlemin büyük olmasa geceye sarılır mıyım böylesine” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Geceyi yakalamaya kalktım, “yıldızlarım semadan neden ayrılıyor fark etmedin mi” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Güle sordum, “ben yıllardır kokusuyla yetinmekteyim” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Bülbülse “sence yanık namelerim kimedir” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Adına yaratılan kâinata sordum boynum bükük,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“O (s.a.v), ebedi vuslattır” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 250683, member: 9260"] [SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000][COLOR=black]Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara bu kez, seni ifade edebileceğim bütün kelimeleri gönlümün kütüphanesinden indirip, en kıymetlisini aradım, yorulmadım. Hangisinin manası tamamıyla seni ifade etmeye yeter ki… [/COLOR] Sordum umuda sende midir diye,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Umut; “bende bir garip umut yolunu gözlemekteyim” dedi,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Sordum hasrete sende mi diye,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Hasret; “sence ben neden hazanla birlikte anılıyorum sanıyorsun” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Sevdanın kapısına gittim, ey sevda yoksa sende mi gizlidir dedim,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Sevda buğulu bir sesle “bende olsa böyle düştüğüm yüreği yakar mıyım” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Kışa sordum, “o olsa böyle üşür müyüm” dedi,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Baharın gözlerine baktım, “ellerimde çiçeklerle neden bekliyorum zannediyorsun” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Güne sor asım geldi, “oda özlemin büyük olmasa geceye sarılır mıyım böylesine” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Geceyi yakalamaya kalktım, “yıldızlarım semadan neden ayrılıyor fark etmedin mi” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Güle sordum, “ben yıllardır kokusuyla yetinmekteyim” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Bülbülse “sence yanık namelerim kimedir” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Adına yaratılan kâinata sordum boynum bükük,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“O (s.a.v), ebedi vuslattır” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…