Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 250684" data-attributes="member: 9260"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #660000">Sana en yakışan zamanı bulmak istedim, olurda koylarında kendimi unutup, senden başkasını aramam diye, seninle var olup, seninle kaybolurum diye zamanın uçsuz bucaksız ummanlarına saldım kendimi…</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Düne sordum seni,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">“Bende misafirdi” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Bugüne sordum,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">“Sen istediğin müddetçe yanımızda kalır” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Yarına sordum,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">“Gelir mi, kalır mı bilinmez” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Haftaya sordum,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">“Sence neden yedi güne bölündüm zannediyorsun…</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Ben umudu, sevgiyi, özlemi, ayrılığı, hasreti, hüznü, vuslatı boşuna mı yüreğime saldım” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Aylara sormadan daha on iki karanfil birden boynunu büküverdi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Yıllar” üç yüz atmış beş gün onu aramaya yetmiyor” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Asırların kapısına varınca…</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">“Bizim en şanslımız on dört asır evveldi” dedi.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Galiba dün, bugün, yarın belirsiz kalıyor,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Saat, dakika, saniye, salise, an çok yalın kalıyor,</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Hafta, ay, yıl, asır bir ihtimalde…</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #cc0000">Sana en çok sonsuzluk yakışıyor.</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 250684, member: 9260"] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#660000]Sana en yakışan zamanı bulmak istedim, olurda koylarında kendimi unutup, senden başkasını aramam diye, seninle var olup, seninle kaybolurum diye zamanın uçsuz bucaksız ummanlarına saldım kendimi…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Düne sordum seni,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]“Bende misafirdi” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Bugüne sordum,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]“Sen istediğin müddetçe yanımızda kalır” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Yarına sordum,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]“Gelir mi, kalır mı bilinmez” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Haftaya sordum,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]“Sence neden yedi güne bölündüm zannediyorsun…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Ben umudu, sevgiyi, özlemi, ayrılığı, hasreti, hüznü, vuslatı boşuna mı yüreğime saldım” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Aylara sormadan daha on iki karanfil birden boynunu büküverdi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Yıllar” üç yüz atmış beş gün onu aramaya yetmiyor” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Asırların kapısına varınca…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]“Bizim en şanslımız on dört asır evveldi” dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Galiba dün, bugün, yarın belirsiz kalıyor,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Saat, dakika, saniye, salise, an çok yalın kalıyor,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Hafta, ay, yıl, asır bir ihtimalde…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#cc0000]Sana en çok sonsuzluk yakışıyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…