Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 250685" data-attributes="member: 9260"><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #660000">Sana en yakışan çiçeği bulmaya kalktım, suretinin nurundan nurlanmış, sana dair üzerinde bir şeyler kalmışları aradım. Tabiatı dolandın durdum bir iz bulurum diye…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #660000"></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #660000"></span><span style="color: #cc0000">Papatya ya sordum,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Naifliğime ve aydınlığıma aldanma, bende onu bulmak için bitkin düştüm ve bembeyaz kesildim” dedi</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Menekşeye sordum,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Her taşın bağrından neden çıkıyorum sanıyorsun” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Kardelene sordum</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Dostlar baharda bulamayınca bende kışa bakayım” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Akasyaya sordum</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Yükseklerden hala gelir diye yolunu gözlüyorum” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Zambağa sordum</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Issız vadilere kendimi neden saldım” dedi</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Çiğdeme, yasemine sordum</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“O yeter ki gelsin de biz solalım” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Güle sormadan daha</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Kokusundan nasiplenmek için her mevsimde…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">Hazanda, baharda durmaksızın açıyorum” dedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #cc0000">“Her bir çeşidimle ashabını temsil ediyorum” dedi. </span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 250685, member: 9260"] [SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#660000]Sana en yakışan çiçeği bulmaya kalktım, suretinin nurundan nurlanmış, sana dair üzerinde bir şeyler kalmışları aradım. Tabiatı dolandın durdum bir iz bulurum diye… [/COLOR][COLOR=#cc0000]Papatya ya sordum,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Naifliğime ve aydınlığıma aldanma, bende onu bulmak için bitkin düştüm ve bembeyaz kesildim” dedi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Menekşeye sordum,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Her taşın bağrından neden çıkıyorum sanıyorsun” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Kardelene sordum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Dostlar baharda bulamayınca bende kışa bakayım” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Akasyaya sordum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Yükseklerden hala gelir diye yolunu gözlüyorum” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Zambağa sordum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Issız vadilere kendimi neden saldım” dedi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Çiğdeme, yasemine sordum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“O yeter ki gelsin de biz solalım” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Güle sormadan daha[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Kokusundan nasiplenmek için her mevsimde…[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]Hazanda, baharda durmaksızın açıyorum” dedi.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#cc0000]“Her bir çeşidimle ashabını temsil ediyorum” dedi. [/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara !....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…