Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
SANA GELİYORUM ALLAH IM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sana_kosarýz" data-source="post: 61073" data-attributes="member: 3757"><p>Sana geliyorum Allah'ım</p><p></p><p>Sana geliyorum Allah'ım </p><p>Bütün günahlarımla. </p><p>Masum bir çocuk gibi. </p><p>Ne olur kabul et beni. </p><p></p><p>Gözlerimde yaşlar seller gibi </p><p>Günahlarım çok dağlar gibi. </p><p>Yanında bana da yer var gibi. </p><p>Koşarak sana geliyorum ya Rab'bi </p><p></p><p>Yüreğimde bir büyük aşk. </p><p>İlahı aşk diyorlar tanımına </p><p>Başka aşklarda var ama </p><p>Ben sana senin aşkınla geliyorum ya Rab'bi </p><p></p><p>Affet bu kulunu hatası çok büyük. </p><p>Günahlarım sırtımda kambur oldu,bir yük. </p><p>Artık dayanacak gücüm kalmadı bitiyorum. </p><p>Bütün varlığımla sana geliyorum ya Rab'bi </p><p></p><p>Dünya bir sınav merkezi. </p><p>Sen sınava tabi tutuyorsun herkesi. </p><p>Bu cahil kulun elinde zayıflarla dolu karnesi. </p><p>Düzelteceğemi söz vererek yanına geliyorum ya Rabb'i </p><p></p><p>Ellerim göğe açık dualar ediyorum. </p><p>Beni affedeceğini bilip sana sığınıyorum. </p><p>Son nefesimi imanla veriyorum. </p><p>Geliyorum Allah'ım Sana geliyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sana_kosarýz, post: 61073, member: 3757"] Sana geliyorum Allah'ım Sana geliyorum Allah'ım Bütün günahlarımla. Masum bir çocuk gibi. Ne olur kabul et beni. Gözlerimde yaşlar seller gibi Günahlarım çok dağlar gibi. Yanında bana da yer var gibi. Koşarak sana geliyorum ya Rab'bi Yüreğimde bir büyük aşk. İlahı aşk diyorlar tanımına Başka aşklarda var ama Ben sana senin aşkınla geliyorum ya Rab'bi Affet bu kulunu hatası çok büyük. Günahlarım sırtımda kambur oldu,bir yük. Artık dayanacak gücüm kalmadı bitiyorum. Bütün varlığımla sana geliyorum ya Rab'bi Dünya bir sınav merkezi. Sen sınava tabi tutuyorsun herkesi. Bu cahil kulun elinde zayıflarla dolu karnesi. Düzelteceğemi söz vererek yanına geliyorum ya Rabb'i Ellerim göğe açık dualar ediyorum. Beni affedeceğini bilip sana sığınıyorum. Son nefesimi imanla veriyorum. Geliyorum Allah'ım Sana geliyorum.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
SANA GELİYORUM ALLAH IM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…