Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Sana karŞi o kadar mahcubum kİ ya rab.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MUHAMMED AÞIÐI" data-source="post: 247082" data-attributes="member: 1013918"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">GÜZEL BİR DUA </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana aşkımı ilan ediyorum.. </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Seni Seviyorum! Seni Seviyorum ALLAH’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!... </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Beni sevginle yaşat ve Sevginle canımı al! </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sevginle dağıt bedenimi, Tekrar sevginle bir araya getir! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sevginle çıkayım kabirden, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana koşayım yüreğimdeki sevginle! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Mahşerde sevginin gölgesinde bekleyeyim Seni! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sevginle hesaba çek beni! Sevgi terazinde ölç sevgimi! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sahteyse sevgim, yak beni! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Küçücük de olsa eğer, sevgim gerçekse; Sen de sev beni!.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Geçeyim sırat köprüsünden sevginle! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sevginle, dilimde isminle cennetine koy beni! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yüreğimdeki aşkınla yüreğine al beni, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nurunla yak, Cezbenle erit, Ruhuna kat beni! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ne olur sev beni ALLAH’ım, Ne olur sev beni!... </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl ki kuş kanatsız uçamazsa, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ruhum da sevgin olmadan uçamaz, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sevgin kanadımdır benim! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl ki beden cansız yaşayamazsa, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ruhum da aşkın olmadan yaşayamaz, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Aşkın canımdır benim! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl ki insan sevmeden, sevilmeden yapamaz, bir canan ister, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben de sensiz yaşayamam, Cananımsın benim! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl ki bir ülke sultansız olmazsa, ruhum da sensiz olmaz, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sultanımsın benim!.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kanadımsın, Canımsın, Cananımsın, Sultanımsın yarab! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl ki kelebekler sevdalıysa ateşe, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">ve yanacaklarını bile bile nasıl dönerlerse ateşin etrafında, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Nasıl kanat çırparlarsa Sevgili’ye doğru, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben de senin nurunun etrafında öylece, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">tıpkı kelebekler gibi dönmek, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kanatlarımı senin aşkınla çırpmak </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve nurunun beni yakacağını bile bile sana kavuşmak istiyorum. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bu garip, bu sevdalı kelebeği nuruna kavuşturur musun yarab! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bana verdiğin onca nimetin kadrini bilemedim, </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana karşı o kadar mahcubum ki yarab! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Beni affet, Beni bağışla ne olursun! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Affını ve aşkını benden mahrum etme ne olursun!.. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yüreğim günahlarla o kadar kirlendi ki Rabbim! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Senin için döktüğüm gözyaşlarımla yıkasam, </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">arınır mı acaba yüreğim? </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"> Alıntı...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MUHAMMED AÞIÐI, post: 247082, member: 1013918"] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]GÜZEL BİR DUA [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana aşkımı ilan ediyorum.. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Seni Seviyorum! Seni Seviyorum ALLAH’ım! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Beni sevginle yaşat ve Sevginle canımı al! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sevginle dağıt bedenimi, Tekrar sevginle bir araya getir! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sevginle çıkayım kabirden, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana koşayım yüreğimdeki sevginle! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Mahşerde sevginin gölgesinde bekleyeyim Seni! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sevginle hesaba çek beni! Sevgi terazinde ölç sevgimi! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sahteyse sevgim, yak beni! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Küçücük de olsa eğer, sevgim gerçekse; Sen de sev beni!.. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Geçeyim sırat köprüsünden sevginle! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sevginle, dilimde isminle cennetine koy beni! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yüreğimdeki aşkınla yüreğine al beni, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nurunla yak, Cezbenle erit, Ruhuna kat beni! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ne olur sev beni ALLAH’ım, Ne olur sev beni!... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl ki kuş kanatsız uçamazsa, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]ruhum da sevgin olmadan uçamaz, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sevgin kanadımdır benim! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl ki beden cansız yaşayamazsa, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]ruhum da aşkın olmadan yaşayamaz, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Aşkın canımdır benim! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl ki insan sevmeden, sevilmeden yapamaz, bir canan ister, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ben de sensiz yaşayamam, Cananımsın benim! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl ki bir ülke sultansız olmazsa, ruhum da sensiz olmaz, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sultanımsın benim!.. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kanadımsın, Canımsın, Cananımsın, Sultanımsın yarab! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl ki kelebekler sevdalıysa ateşe, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]ve yanacaklarını bile bile nasıl dönerlerse ateşin etrafında, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Nasıl kanat çırparlarsa Sevgili’ye doğru, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ben de senin nurunun etrafında öylece, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]tıpkı kelebekler gibi dönmek, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kanatlarımı senin aşkınla çırpmak [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ve nurunun beni yakacağını bile bile sana kavuşmak istiyorum. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bu garip, bu sevdalı kelebeği nuruna kavuşturur musun yarab! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bana verdiğin onca nimetin kadrini bilemedim, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana karşı o kadar mahcubum ki yarab! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Beni affet, Beni bağışla ne olursun! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Affını ve aşkını benden mahrum etme ne olursun!.. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yüreğim günahlarla o kadar kirlendi ki Rabbim! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Senin için döktüğüm gözyaşlarımla yıkasam, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]arınır mı acaba yüreğim? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen] Alıntı...[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Sana karŞi o kadar mahcubum kİ ya rab.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…