Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sana yöneldim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="heysem" data-source="post: 191814" data-attributes="member: 1004658"><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorchid"><em>Kuluna göz verdin, "Gör beni!" dedin</em></span></span></span></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Dil verdin, bilene sor beni dedin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Gönül verdin, hayra yor beni dedin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Gördüm, sordum, yordum SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Nice dervişlerle uzun söyleştim</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kör kör bakan kullarınla eğleştim</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">İyi-kötü ne verdiysen paylaştım</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Aldığım hisseyle SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bolca bolca verdin gönül aşımı</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Müjdelerle yordun su göz yaşımı</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Hiç kimseye eğmediğim başımı</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Yalnız SANA eğdim, SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Beşer kazanında piştim pişeli</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi üzgün gördüm, kimi neşeli</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi döner durur aşka düseli</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Pervâneler gibi SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi uykulara derince dalmış</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimisi kararsız, ortada kalmış</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi seni arar, kimi de bulmuş</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bulanlardan oldum, SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi der ki; "Varsa görünsün bize."</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kimi görmüş, gelmiş önünde dize</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Nasıl göstermeli görmeyen göze</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Görenlerden oldum SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bir ana serçenin iç güdüsünde</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Tavus kuşlarının ince süsünde</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Nice örümceğin ak örtüsünde</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Hep seni gördüm SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bir lokma bir hırka hallere düştüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Herkesi dost bildim, dillere düştüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">İncecik dikenli yollara düştüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kan revan içinde SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bir kitap gönderdin cümle aleme</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Tek hecesi bile gelmez kaleme</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Dedin;benden başka bir şey dileme</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Satir,satir çözüp SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Toprak verdin tohum verdin ekmeye</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Çile verdin dergahında çekmeye</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">O zengin sofranda kuru ekmeğe</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Razi ola ola SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Hak verdin batili yanında kildin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Şeytan'ı insanin kanında kildin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Akil verip nefsin önünde kildin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Nefsime hükmedip SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">San inanmayan hakimler varmış</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Seni tanımayan hekimler varmış</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Demek ki cehalet bacayı sarmış</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Hayretler içinde SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Duydum zalimlere zulm edermişsin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Ezdirmem kulumu kula dermişsin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Anca affedeni af edermişsin</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Uydum buyruğuna SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Alimin ilmini zâlim bilir mi</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Yol sokak bilmeyen seni bulur mu</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bilenle bilmeyen eşit olur mu</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Bilenlerden oldum SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kabe'de sahlananan elleri gördüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Yalvarıp yakaran dilleri gördüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Önünde durulmaz selleri gördüm</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Kapıldım sellere SANA yöneldim</span></span></span></em></em></p><p> <em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Gördüm dolup tasan mabetlerini</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Dinledim çınlayan ayetlerini</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Hele o kulların niyetlerini</span></span></span></em></em></p><p><em><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: darkorchid">Duydum duya,duya SANA yöneldim ( Mehmet Eminay)</span></span></span></em></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="heysem, post: 191814, member: 1004658"] [I][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkorchid][I]Kuluna göz verdin, "Gör beni!" dedin[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Dil verdin, bilene sor beni dedin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Gönül verdin, hayra yor beni dedin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Gördüm, sordum, yordum SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Nice dervişlerle uzun söyleştim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kör kör bakan kullarınla eğleştim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]İyi-kötü ne verdiysen paylaştım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Aldığım hisseyle SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bolca bolca verdin gönül aşımı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Müjdelerle yordun su göz yaşımı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Hiç kimseye eğmediğim başımı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Yalnız SANA eğdim, SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Beşer kazanında piştim pişeli[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi üzgün gördüm, kimi neşeli[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi döner durur aşka düseli[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Pervâneler gibi SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi uykulara derince dalmış[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimisi kararsız, ortada kalmış[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi seni arar, kimi de bulmuş[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bulanlardan oldum, SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi der ki; "Varsa görünsün bize."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kimi görmüş, gelmiş önünde dize[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Nasıl göstermeli görmeyen göze[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Görenlerden oldum SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bir ana serçenin iç güdüsünde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Tavus kuşlarının ince süsünde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Nice örümceğin ak örtüsünde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Hep seni gördüm SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bir lokma bir hırka hallere düştüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Herkesi dost bildim, dillere düştüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]İncecik dikenli yollara düştüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kan revan içinde SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bir kitap gönderdin cümle aleme[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Tek hecesi bile gelmez kaleme[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Dedin;benden başka bir şey dileme[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Satir,satir çözüp SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Toprak verdin tohum verdin ekmeye[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Çile verdin dergahında çekmeye[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]O zengin sofranda kuru ekmeğe[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Razi ola ola SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Hak verdin batili yanında kildin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Şeytan'ı insanin kanında kildin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Akil verip nefsin önünde kildin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Nefsime hükmedip SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]San inanmayan hakimler varmış[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Seni tanımayan hekimler varmış[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Demek ki cehalet bacayı sarmış[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Hayretler içinde SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Duydum zalimlere zulm edermişsin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Ezdirmem kulumu kula dermişsin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Anca affedeni af edermişsin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Uydum buyruğuna SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Alimin ilmini zâlim bilir mi[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Yol sokak bilmeyen seni bulur mu[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bilenle bilmeyen eşit olur mu[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Bilenlerden oldum SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kabe'de sahlananan elleri gördüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Yalvarıp yakaran dilleri gördüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Önünde durulmaz selleri gördüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Kapıldım sellere SANA yöneldim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Gördüm dolup tasan mabetlerini[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Dinledim çınlayan ayetlerini[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Hele o kulların niyetlerini[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Duydum duya,duya SANA yöneldim ( Mehmet Eminay)[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sana yöneldim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…