Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sanal alem ne için olmalı,ne düşünüyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_Firdevsi-ala" data-source="post: 62756" data-attributes="member: 3845"><p><strong>sanal hayat sizlere neyi çağrıştırıyor sizin için ne ifade ediyor </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>SANAL HAYTINIZ NASIL BAŞLADI </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>YA MSNLER VE İSLAMİ SOHBET SAFSATASI </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>BU KONUYU AÇTIM ÇÜNKÜ BU KONU HAKNDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇN CİDEN ÇOK ÖNEMLİ </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>dahası olurda bir gün islami sohbet sayfası açılacaksa şimdiden bılgımız olsun </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>boşu boşuna burayada alışmayalım ancak bu şekilde burda sizlerle bu temiz güzel ortamı paylaşabilrim </strong> </p><p></p><p>*****************</p><p></p><p></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>evet ilk ben başlıyoum 3 yıl evvel sanal aleme giriş yaptık </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>o zaman bu chat sohbet odaları pek yaygın ddeğildi yada vardıda benim girdiğim dini ve islami içerikli sitelerde mevcut değildi velhasıl </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>giriş yaptım ilk dini siteyi hiç unutmam öyle temiz bir ortamdı ki maneviyat havası her tarafı nasılda sarmıştı </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>neyse 2 yıl boyunca dini siteleri hem ayakta tutup bir nebze olsun destek olmak hemde istifade etmek için girerdik elh.</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>ne güzel dualar, kampanyalar ,vs türü çok güzel şeyler yapardk öyleki çoğumuz tehecüde o zaman başlamıştık herkes haftada birde olsa kendi evinde belırlenen saate </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>kalkar ve dualarda buluşurduk ,o güzel ortamlardan öle cesaret bulmuş içim coşmuştuki kim tutarki artık bizi </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>başlamıştık hristyan ,misyoner.ateist alevi ve bz. sitelerde tartışmaya ,dahası bı benım gırmedim delik kalmamıştı </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>onlarca erekek nickiyle girer adamları çileden çıkarırdık başlarına bela kesilmiş küçük beyinlerini </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>sorularla dahada bulandırırdık .çoğu zaman banlanır yada üyelımız askıya alınırdı,ne güzel günlerdi ama islami sohbet saçmalığı </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>her şeyi toz duman etti,ite ozaman kişilerin cahil yüreklerini gördüm ve efendimizin ümeti için en çok korktu şey:şDiliyle alim gibi </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>görünen, ama gönlüyle cahil olan kimseye de şaşarım! Dilinde laf var, içinde hal yok, kalbinde güzel duygular yok. Diliyle alim, kalbiyle </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>cahil olana şaşarım!" buyruluyor. İçinin dışına eşit olmaması, aynı olmaması; bu da tabii münafıklık alâmetidir</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>sonra uzaktan uzağa şahit olduk ,en ıyı bılınen yaşı 40 geçmiş abi diye bilinen kişilerin bile ne kadar</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>cahil yürekli oldukları,ve beraberinde msn konuşmaları ,nişanlısını hata 20 yılık hayat arkadaşını bı kalemde silmeyi göze alan zavalıları </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>dini ,ALLAHI ,EFENDİMİZİ.kendi abuk sabuk .nıyetlerine alet etmekten sıkılmayan vicdansızları</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>HER YERDE OLDUĞU GİBİ BURDADA DİNİ İSTİSMAR EDEN BU İNSANLAR ALLAH KORKUSUNDAN BAHSEDİYORLAR </strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>ve yapıp etiklei ile söyledikleri çelişen insanlar.,sabahtan akşama kadar saçmalayıp gafılce zamanlarına kıyan akılsızlar ,</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>bir ablamız vardı güzel bir cemaati vardı kalkıp gıder onda toplanır cematle namazıızı eda ederdik ,sanal hayat kişileri öyle değiştırıyoki</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>ve real hayatla nerdeyse tüm bağlarını koparıp sanal hayaata soluk alıp vermeyi örendi,ibreti alem olsun cemaati feda etti ,,</strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #ff0000"><strong>ve bz. bi çok emsaler ben tiksindim sinirden ailemle iletişmim sağlayan msn yi bile iptal etim </strong> </span> </p><p></p><p> <strong>ASIL İMANımın DÜŞMANLARI onlar oldunu farketim zaten bize nesli tükenmişş, yobaz , kaçıksın dıye dolduruşa getırıp O GAFLET DOLU ORTAMA ÇEKMEYE ÇALIŞ</strong></p><p><strong>BİR ARAYA artık gelemezdim ,nereye girdiysem bir kaç site dışında hepsi aynı sanal sohbet tuzağını kurmuş gafılce ,</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>sonra dinlenmek için bu menzilde durdum eskıden berı hayranlık duydum üstad bediüzaman adına açılan bu siteyi gördüm </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>bı baktım gaflete zemın hazırlayan tüm kapılar kapatılmış .öyleki özel msj lar bile kaldırılmış</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>inanın anlatamam gurur duydum takdır etim dua etim inş</strong></p><p><strong>ve artık kendıme verdım bı sözle sınırlı bı şekılde nete girıyorum ancak sırf bu güzel faydalı ortamların ayakta durması için</strong></p><p><strong>destek olmak için inş burda sizin aranızda olacam onur duyarım tabiki beni kabul ederseniz umarım bı fıkır çatışması burda yaşanmaz duası ile bu konuda görüşleriniz benim için çok ön .)emlı inş büyük küçük iman ve slam edebiyle yaşayan sanal alemde bile rahmanın korkusuyla adım atan herkes başımın tacıdır hürmetle elerını öper başıma korum ve bundan da onur duyarım</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_Firdevsi-ala, post: 62756, member: 3845"] [b]sanal hayat sizlere neyi çağrıştırıyor sizin için ne ifade ediyor SANAL HAYTINIZ NASIL BAŞLADI YA MSNLER VE İSLAMİ SOHBET SAFSATASI BU KONUYU AÇTIM ÇÜNKÜ BU KONU HAKNDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇN CİDEN ÇOK ÖNEMLİ dahası olurda bir gün islami sohbet sayfası açılacaksa şimdiden bılgımız olsun boşu boşuna burayada alışmayalım ancak bu şekilde burda sizlerle bu temiz güzel ortamı paylaşabilrim [/b] ***************** [color=#ff0000][b]evet ilk ben başlıyoum 3 yıl evvel sanal aleme giriş yaptık o zaman bu chat sohbet odaları pek yaygın ddeğildi yada vardıda benim girdiğim dini ve islami içerikli sitelerde mevcut değildi velhasıl giriş yaptım ilk dini siteyi hiç unutmam öyle temiz bir ortamdı ki maneviyat havası her tarafı nasılda sarmıştı neyse 2 yıl boyunca dini siteleri hem ayakta tutup bir nebze olsun destek olmak hemde istifade etmek için girerdik elh. ne güzel dualar, kampanyalar ,vs türü çok güzel şeyler yapardk öyleki çoğumuz tehecüde o zaman başlamıştık herkes haftada birde olsa kendi evinde belırlenen saate kalkar ve dualarda buluşurduk ,o güzel ortamlardan öle cesaret bulmuş içim coşmuştuki kim tutarki artık bizi başlamıştık hristyan ,misyoner.ateist alevi ve bz. sitelerde tartışmaya ,dahası bı benım gırmedim delik kalmamıştı onlarca erekek nickiyle girer adamları çileden çıkarırdık başlarına bela kesilmiş küçük beyinlerini sorularla dahada bulandırırdık .çoğu zaman banlanır yada üyelımız askıya alınırdı,ne güzel günlerdi ama islami sohbet saçmalığı her şeyi toz duman etti,ite ozaman kişilerin cahil yüreklerini gördüm ve efendimizin ümeti için en çok korktu şey:şDiliyle alim gibi görünen, ama gönlüyle cahil olan kimseye de şaşarım! Dilinde laf var, içinde hal yok, kalbinde güzel duygular yok. Diliyle alim, kalbiyle cahil olana şaşarım!" buyruluyor. İçinin dışına eşit olmaması, aynı olmaması; bu da tabii münafıklık alâmetidir sonra uzaktan uzağa şahit olduk ,en ıyı bılınen yaşı 40 geçmiş abi diye bilinen kişilerin bile ne kadar cahil yürekli oldukları,ve beraberinde msn konuşmaları ,nişanlısını hata 20 yılık hayat arkadaşını bı kalemde silmeyi göze alan zavalıları dini ,ALLAHI ,EFENDİMİZİ.kendi abuk sabuk .nıyetlerine alet etmekten sıkılmayan vicdansızları HER YERDE OLDUĞU GİBİ BURDADA DİNİ İSTİSMAR EDEN BU İNSANLAR ALLAH KORKUSUNDAN BAHSEDİYORLAR ve yapıp etiklei ile söyledikleri çelişen insanlar.,sabahtan akşama kadar saçmalayıp gafılce zamanlarına kıyan akılsızlar , bir ablamız vardı güzel bir cemaati vardı kalkıp gıder onda toplanır cematle namazıızı eda ederdik ,sanal hayat kişileri öyle değiştırıyoki ve real hayatla nerdeyse tüm bağlarını koparıp sanal hayaata soluk alıp vermeyi örendi,ibreti alem olsun cemaati feda etti ,, ve bz. bi çok emsaler ben tiksindim sinirden ailemle iletişmim sağlayan msn yi bile iptal etim [/b] [/color] [b]ASIL İMANımın DÜŞMANLARI onlar oldunu farketim zaten bize nesli tükenmişş, yobaz , kaçıksın dıye dolduruşa getırıp O GAFLET DOLU ORTAMA ÇEKMEYE ÇALIŞ BİR ARAYA artık gelemezdim ,nereye girdiysem bir kaç site dışında hepsi aynı sanal sohbet tuzağını kurmuş gafılce , sonra dinlenmek için bu menzilde durdum eskıden berı hayranlık duydum üstad bediüzaman adına açılan bu siteyi gördüm bı baktım gaflete zemın hazırlayan tüm kapılar kapatılmış .öyleki özel msj lar bile kaldırılmış inanın anlatamam gurur duydum takdır etim dua etim inş ve artık kendıme verdım bı sözle sınırlı bı şekılde nete girıyorum ancak sırf bu güzel faydalı ortamların ayakta durması için destek olmak için inş burda sizin aranızda olacam onur duyarım tabiki beni kabul ederseniz umarım bı fıkır çatışması burda yaşanmaz duası ile bu konuda görüşleriniz benim için çok ön .)emlı inş büyük küçük iman ve slam edebiyle yaşayan sanal alemde bile rahmanın korkusuyla adım atan herkes başımın tacıdır hürmetle elerını öper başıma korum ve bundan da onur duyarım[/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sanal alem ne için olmalı,ne düşünüyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…