Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sanal alem ne için olmalı,ne düşünüyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_Firdevsi-ala" data-source="post: 62831" data-attributes="member: 3845"><p>teşekürler rahman gönlünüzdeki imanı aşkıyla alevlendirsin kusura bakmayın </p><p>ve inanın Hüsnü zanımı bozmadım üstelik bir başka formda böyle bi başlık açmadım yalnız burda açmaya karar verdim affedin çok doluyum </p><p> Hüsnü zanna en çok layık olanlar da mü'minlerdir inş görüşleriniz benim için çok önemli yorunmunuz için tekrar teşekürler _________________________________________________</p><p></p><p> .)<strong>tebesüme vesile oldunuz can kardeşim inş bizde az buçuk nurcuyuz ancak daha nurlarla yeni tanıştığım için fazla bi ilereme kaydedemedim ilerleme çalışıyoruz ümidim odur ki bu güzel mekanda eksikliklerimi giderecem ve maşşallah rahman sizin gibi kardeşlerimin her daim yardımcısı olsun inanın sizler gibi niyeti ilim ve rızai ilahi oln küçüklerimi gördükçe çok duygulanıyorum yaşı 70 gelmış ancak rüşde ermemiş bedbahtları gördükçe sizler adına gurur duyuyorum rabbim sizleri tüm güzel işlerde muvafak etsin inş </strong></p><p><strong>ve inş burdayım rabbim niyetimizi niyetlerin, amelimizi amellerin en güzeline ulaştırsın çok teşekürler KARDEŞLİK </strong> _________________________________________________</p><p></p><p>işte duymak istedim buydu Rahman ve Rahim olan Allahım Seveceği ve razi olacağı işleri ve ameleri yapmayı nasip eylesin </p><p></p><p>yolunuz açık yardımcınız her daim rabbi rahım olsun _________________________________________________msnde konuştuğu insana ne hissettiğini,</p><p>*muhabbetLerinin ne kadar faideLi ya da boş oLduğunu,</p><p>*muhabbetin gidişatının nereye varacağını (az çok) ,</p><p>*onunLa gerçekten hangi niyetLerLe konuştuğunu; ancak kişiler biLebiLir..bu doğru </p><p></p><p>özeLLikLe kız erkek iLişkiLerinde mesafenin korunmadığı takdirde (seviyesizLik değiL kastım, yakınLaşma) ikiLi iLişkiLerde gidişatın değişeceği aşikar </p><p></p><p>sizden sadece küçük bi rica yakınınızda her kim böyle abes bir işle iştigal edıyorsa ALAH RIZASI İÇİN UYARIN İNANIN </p><p></p><p>KANIMA ÇOK DOKUNUYOR (YARIN RAHMANIN HUZURUNDA NE CEVAP VERILEBILECEĞİ KONUSUNDA HİÇ ENDİŞELENMİYOR TASALANMIYORlar elh. rabim bana ibret olsun diye bazı dost bıldıklerımin gafletli haleriyle gösterdi </p><p></p><p>sanalın ne maksadla kulanılması gerektığını idrak etik </p><p></p><p>bu konuyu açtım çünkü burda bu maneviyat kokan mekanda İNADINA (kişilerin kendi heva ve hevesleriyle istismar etiği ALAH PEYGAMBER </p><p></p><p>AŞKINI RIZA -İ İLAHİ VE MASUM TERTEMZ DİNİMİZİ İÇİME SİNE SİNE REAL HAYATA GAYRET GÖSTERDIMIZ GİBİ SANAL </p><p></p><p>ALEMDEDE YÜZ AKIYLA YAŞAMAK İSTIYORUM ELH. HSLERİM BENI YANILTMADI SIRF CHAT SOHBET ABES İŞLER TÜRÜ İŞLERLE MEŞGUL OLUMUYOR DİYE </p><p></p><p> YOK DIYE bir avuç gariban site ve FORUMLAR öksüz bırakılıyor yemin ederim utanıyorum ...... .(.........benide aranıza tekrar kabul edermısınız .)</p><p>_________________________________________________ne hésábını vérémédíğímíz bír günümüz ne dé vícdánımızı kírlétécék bír géçmíşímíz vár ! bú yüzdén íçímíz ráhát </p><p></p><p>inş bizide böyle azıcık hırçın azıcık deli birazda sivri dili biri olarak kabul edersiniz eyv inş bizde burda olmaktan onur duyarız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_Firdevsi-ala, post: 62831, member: 3845"] teşekürler rahman gönlünüzdeki imanı aşkıyla alevlendirsin kusura bakmayın ve inanın Hüsnü zanımı bozmadım üstelik bir başka formda böyle bi başlık açmadım yalnız burda açmaya karar verdim affedin çok doluyum Hüsnü zanna en çok layık olanlar da mü'minlerdir inş görüşleriniz benim için çok önemli yorunmunuz için tekrar teşekürler _________________________________________________ .)[b]tebesüme vesile oldunuz can kardeşim inş bizde az buçuk nurcuyuz ancak daha nurlarla yeni tanıştığım için fazla bi ilereme kaydedemedim ilerleme çalışıyoruz ümidim odur ki bu güzel mekanda eksikliklerimi giderecem ve maşşallah rahman sizin gibi kardeşlerimin her daim yardımcısı olsun inanın sizler gibi niyeti ilim ve rızai ilahi oln küçüklerimi gördükçe çok duygulanıyorum yaşı 70 gelmış ancak rüşde ermemiş bedbahtları gördükçe sizler adına gurur duyuyorum rabbim sizleri tüm güzel işlerde muvafak etsin inş ve inş burdayım rabbim niyetimizi niyetlerin, amelimizi amellerin en güzeline ulaştırsın çok teşekürler KARDEŞLİK [/b] _________________________________________________ işte duymak istedim buydu Rahman ve Rahim olan Allahım Seveceği ve razi olacağı işleri ve ameleri yapmayı nasip eylesin yolunuz açık yardımcınız her daim rabbi rahım olsun _________________________________________________msnde konuştuğu insana ne hissettiğini, *muhabbetLerinin ne kadar faideLi ya da boş oLduğunu, *muhabbetin gidişatının nereye varacağını (az çok) , *onunLa gerçekten hangi niyetLerLe konuştuğunu; ancak kişiler biLebiLir..bu doğru özeLLikLe kız erkek iLişkiLerinde mesafenin korunmadığı takdirde (seviyesizLik değiL kastım, yakınLaşma) ikiLi iLişkiLerde gidişatın değişeceği aşikar sizden sadece küçük bi rica yakınınızda her kim böyle abes bir işle iştigal edıyorsa ALAH RIZASI İÇİN UYARIN İNANIN KANIMA ÇOK DOKUNUYOR (YARIN RAHMANIN HUZURUNDA NE CEVAP VERILEBILECEĞİ KONUSUNDA HİÇ ENDİŞELENMİYOR TASALANMIYORlar elh. rabim bana ibret olsun diye bazı dost bıldıklerımin gafletli haleriyle gösterdi sanalın ne maksadla kulanılması gerektığını idrak etik bu konuyu açtım çünkü burda bu maneviyat kokan mekanda İNADINA (kişilerin kendi heva ve hevesleriyle istismar etiği ALAH PEYGAMBER AŞKINI RIZA -İ İLAHİ VE MASUM TERTEMZ DİNİMİZİ İÇİME SİNE SİNE REAL HAYATA GAYRET GÖSTERDIMIZ GİBİ SANAL ALEMDEDE YÜZ AKIYLA YAŞAMAK İSTIYORUM ELH. HSLERİM BENI YANILTMADI SIRF CHAT SOHBET ABES İŞLER TÜRÜ İŞLERLE MEŞGUL OLUMUYOR DİYE YOK DIYE bir avuç gariban site ve FORUMLAR öksüz bırakılıyor yemin ederim utanıyorum ...... .(.........benide aranıza tekrar kabul edermısınız .) _________________________________________________ne hésábını vérémédíğímíz bír günümüz ne dé vícdánımızı kírlétécék bír géçmíşímíz vár ! bú yüzdén íçímíz ráhát inş bizide böyle azıcık hırçın azıcık deli birazda sivri dili biri olarak kabul edersiniz eyv inş bizde burda olmaktan onur duyarız [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Sanal alem ne için olmalı,ne düşünüyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…