sAnAt MeRaKlIsI aNnE bAkIn Ne YaPmIş :)))

nurul reþha

Well-known member
Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor.
32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.
emsiyeli.jpg

blgnbbk.jpg

balonlubbk.jpg

amarlbkb.jpg

lekl.jpg

denizlibbk.jpg

flto.jpg

gezeken.jpg

heykelli.jpg

ipatlayanbbk.jpg

klebekli.jpg

koyunkuzu.jpg

kpib.jpg

srfj.jpg

ekerlibbk.jpg
ekerlibbk.jpg
ekerlibbk.jpg
toplubebek.jpg

þifaa

Well-known member
anne olmak dünyada yaşanılan en güzel şeydir bence..Rabbimin kadınlara verdiği annelik duygusu ve sevgisi ile kadın bütün ilgisini çocuğunun üstüne yogunlaştırmış ve işi sanata dökmüş resmen :)

nurul reþha

Well-known member
hoşbuldum kardeşim, Allah razı olsun sizinde mübarek olsun inşallah :) herzamanki gibi formundasın kardeşim beğenmemek mümkünmü :)
bu forumu bulduğum ilk gün bayıldım bir çok yazı ve paylaşımları inceledim çok beğendim Allah razı olsun inşALLAH buradakilerden. Bende hemen gidip üye olayım dedim iyi kide olmuşum sizler gibi güzel insanlarla tanıştık Rabbim iki cihan saadetini nasib etsin bizlere inşALLAH...

duygu_bulut

Well-known member
bu forumu bulduğum ilk gün bayıldım bir çok yazı ve paylaşımları inceledim çok beğendim Allah razı olsun inşALLAH buradakilerden. Bende hemen gidip üye olayım dedim iyi kide olmuşum sizler gibi güzel insanlarla tanıştık Rabbim iki cihan saadetini nasib etsin bizlere inşALLAH...

Amin inşallah...Allah razı olsun kardeşim iyiki üye olmuşsun neşe getirdin foruma :) o senin güzelliğin kardeşim çok hüsnüzanlısın :)