Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
şark
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 243650" data-attributes="member: 656"><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Hal-i Pürmelalim</strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Eser ince ince bir uyuz rüzgar </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Estikçe dallarım eğilir benim. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Her ne kusur varsa, eylesem nazar </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Daralır yüreğim, yarılır benim. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Talih gemisinde yerim olmadı, </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Boşa koysam dolmaz; dolum...olmadı. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bahçem talan oldu, gülüm olmadı, </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Diktiğim fidanlar kırılır benim... </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Anlamam nedendir feleğin zulmü </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Güldürmez, incitir; garip gönlümü. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Uzaklardan geçtim görmem önümü </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Yürümez ayağım, yorulur benim. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>İsyanım yetersiz, çığlığım sessiz </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Sesim nasıl çıksın, kaldım nefessiz, </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Nasıl yaşanır ki böyle mecalsiz? </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Dört yanım zulümle sarılır benim </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Şükür demek düşer dile yine de </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ailem, sağlığım... var ve yerinde </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ne zaman el açsam her seferinde </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Boynum yavaşçacık bükülür benim </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Kimi suya değmez, gemisi uçar, </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Kimi otururken yel olur kaçar </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bakarım sessizce… kalırım naçar </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Gam dolar yüreğim, sıkılır benim. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bilmem yazısını Yüce Rabbimin </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Mükafat ondadır ve O’dur kerim. </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Belki de o yanda iyidir yerim </strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Atim, acep nasıl yoğrulur benim? ..</strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span> <p style="text-align: left"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Tevfik Yaşar Tekeli</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 243650, member: 656"] [COLOR=darkslategray][I][B]Hal-i Pürmelalim[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkslategray][I][B]Eser ince ince bir uyuz rüzgar Estikçe dallarım eğilir benim. Her ne kusur varsa, eylesem nazar Daralır yüreğim, yarılır benim. Talih gemisinde yerim olmadı, Boşa koysam dolmaz; dolum...olmadı. Bahçem talan oldu, gülüm olmadı, Diktiğim fidanlar kırılır benim... Anlamam nedendir feleğin zulmü Güldürmez, incitir; garip gönlümü. Uzaklardan geçtim görmem önümü Yürümez ayağım, yorulur benim. İsyanım yetersiz, çığlığım sessiz Sesim nasıl çıksın, kaldım nefessiz, Nasıl yaşanır ki böyle mecalsiz? Dört yanım zulümle sarılır benim Şükür demek düşer dile yine de Ailem, sağlığım... var ve yerinde Ne zaman el açsam her seferinde Boynum yavaşçacık bükülür benim Kimi suya değmez, gemisi uçar, Kimi otururken yel olur kaçar Bakarım sessizce… kalırım naçar Gam dolar yüreğim, sıkılır benim. Bilmem yazısını Yüce Rabbimin Mükafat ondadır ve O’dur kerim. Belki de o yanda iyidir yerim Atim, acep nasıl yoğrulur benim? .. [/B][/I][/COLOR] [LEFT][COLOR=darkslategray][I][B]Tevfik Yaşar Tekeli[/B][/I][/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
şark
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…