Save Flash ile nette gördüğünüz flashlari bilgisayara yükleyebilirsiniz

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
a709f71fd8.jpg

Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve videoları zorlanmadan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Hatta YouTube videolarını da indirebilirsiniz.Save Flash programını yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın.

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Cevap: Save Flash ile nette gördüğünüz flashlari bilgisayara yükleyebilirsi

Flash.Saver.v6.50

bannerc1fg7.jpg

Girdiğiniz sitelerdeki Flash animasyonlarını sağ tıklayarak kaydetmenize olanak sağlayan kullanışlı bir program. Her hangi bir flash animasyonun üzerine fare ile geldiğinizde küçük bir araç çubuğu belirecektir. İşte bu araç çubuğu sayesinde kolay bir şekilde animasyonları bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Ayrıca program Internet geçmişini tarayarak daha önce ziyaret etmiş olduğunuz sitelerdeki flash animasyonları bulup kaydedebilir.Dahili oynatıcısı ile isterseniz kaydetmeden animasyonların ön izlemelerini görebilirsiniz.

Program Name: Flash Saver

Published By: Flash Saver

License Type: Shareware

Date Added: July 04, 2007

Download

masiva

Active member

selamunaleyküm Ahsen abla Allah razı olsun bu programlarda işime yarayacaktır elbet, yalnız benim merak ettiğim bilgisayarda kayıtlı bulunan bir flashı foruma eklemenin mümkün olup olmadığıydı.

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ

selamunaleyküm Ahsen abla Allah razı olsun bu programlarda işime yarayacaktır elbet, yalnız benim merak ettiğim bilgisayarda kayıtlı bulunan bir flashı foruma eklemenin mümkün olup olmadığıydı.

Ecmain olsun insAllah kardesim
Kendi pc'mizden muzik,siir,ilahi flash,swf vs.. mp3 siteye nasil ekleriz,Benim kullandigim 2 adresi vereyim size uye olmak gerekiyor elinizdeki dosyalari mp3 vs..upload edebilmeniz icin.

1-http://www.fileden.com

2-http://www.imageshack.us

Biraz arastirma yapilirsa googleden daha bir cok site ismi ucretli ve ucretsiz bulabilirsiniz.