Aynı problem bendede oluşuyor, bu siteden kaynaklanıyor olabilir..Şualar ' Alıntı:diğer sitelerde değilde bu sitede sayfam cok gec acılıyor,sorun bu siteden mi bizden mi kaynaklanıyor?
mihrace ' Alıntı:Aynı problem bendede oluşuyor, bu siteden kaynaklanıyor olabilir..
evet inşAllahŞualar ' Alıntı:inş düzeltirler,ama bugün daha dec acılıyor benim sinir oldum...
BENCE BİLGİSAYRDAN KAYNAKLANIYOR ÇÜNKÜ EVİMDE YAVAŞ AÇILIRKEN ABLAMIN EVİNDE SERİ AÇILIMDAT@LH@ ' Alıntı:yokmu başka arttıran ...
özge ' Alıntı:BENCE BİLGİSAYRDAN KAYNAKLANIYOR ÇÜNKÜ EVİMDE YAVAŞ AÇILIRKEN ABLAMIN EVİNDE SERİ AÇILIMDA
HABERİNİZ OLSUN KARDEŞLER![]()
SAAT 11 GİBİ ÇIKTI AMELİYATTAN LAKİN DAHA BİR BİLGİ VERMEMİŞ DOKTORLAR.NARKOZUN ETKİSİNDEYMİŞ HALA UYUYORMUŞ..İNŞ.OLMULU GEÇMİŞTİR AMELİYAT.SAĞOLASIN SORDUĞUN İÇİN..DUAEDİN İNŞ.Şualar ' Alıntı:evet dayım bir proğram yükledi şimdi ucuyor vallahi,bu arada ablan nasıl oldu özge
İNŞ.SAYA ÇAWEMIN SAĞOLASIN..TABİKİ.saya ' Alıntı:iyi haberler alırsın inş özge can bizide haberdar etmeyi unutma
SAĞOLASINŞualar ' Alıntı:cok sevindim sağ selamet cıktığı icin, Allahın izni ile daha iyi olucak.rabbim şifa versin inş.
bu arada ne demek sorduğunuz icin biz kardeş değilmiyiz,senin derdin benim derdim...
özge ' Alıntı:SAĞOLASIN
"KARDEŞİM DEDİM,ACILARIMA DA "KARDEŞ" OLUR MUSUN" DİYOR YA % % DR ZARİFOĞLU BU CÜMLEN BANA BUNU HATIRLATTI![]()
AMİN ECMAİN YUNUSTSC KARDEŞİM SAĞOLASIN..yunustsc ' Alıntı:ÖZGE KARDEŞ ALLAH ŞİFA VERSİN GEÇMİŞ OLSUN.
İnşaallah güzel geçmiştir.Allah(c.c); katında güzel olan neyse onunla muamele etsin inş.Akşama da haberlerini bekliyoruz.özge ' Alıntı:SAAT 11 GİBİ ÇIKTI AMELİYATTAN LAKİN DAHA BİR BİLGİ VERMEMİŞ DOKTORLAR.NARKOZUN ETKİSİNDEYMİŞ HALA UYUYORMUŞ..İNŞ.OLMULU GEÇMİŞTİR AMELİYAT.SAĞOLASIN SORDUĞUN İÇİN..DUAEDİN İNŞ.