Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sehir Cicekleri de Aglar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nevzatt" data-source="post: 49645" data-attributes="member: 1580"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Simdi bu satirlari ertelenen gözyaslarim aksin diye yaziyorum.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ve bekliyorum... Yagmuru.. Bir umut... Bir ben...Bekliyorum...</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Cünkü,yagmursuz duygularim öksüz kaliyor.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Yagmursuz ümit ciceklerim acmiyor.Iste yagmur yagiyor!</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Yildizlar agliyor.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Masumlugunu yitiren gözlerimde,sararip soluyor hatiralar.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Yasamak bir agri gibi dolasiyor kanimda.Artik hatiralar</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>avutmuyor beni.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Aci dolu gözlerle bakiyorum hayata. Hayat ki basimin üstünde</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>dönüp duran pervane misali üc günlük, üc nefeslik, kisa bir</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>zaman.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ben hayallerimi gökyüzüne ulastiramadim, cünkü gökyüzü </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>görünmüyordu. Gönlümü daglara veremedim, cünkü daglar</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>yoktu.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bu yüzden misralari derime kazdim.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Kanasin diye yüregim, aglasin diye gözlerim..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Misralari derime kazdim..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Sonra cicekleri gördüm.Beton yiginlarin arasina sIkIstirilan</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>laleyi, gülü, menekseyi.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Derin bir sizilari vardi, konusamadim onlarla. Anlatamadim</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>hickirarak hicranimi. Ben de sizdenim, diyemedim.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Koklayamadim; Bir ceset gibi gömülmüstüler topraga.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bitmeye mahkum kisa bir hikâyenin son kelimesi gibi,</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>can cekisen yüregimin son cirpintisiydi bu cicekler...</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Aslinda toprak öldüren degil, dirilten yesertendir umutlari.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ve karmakarisik duygular icerisinde bogulan ben, somutlastiramadim</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>düsüncelerimi.Gül yüzlü seherlere acamadim kalbimi.Müjdeleyemedim</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>gözlerimle baharin geldigini..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ve öylesine haykirdim ki titredi beton yiginlari,</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ertelenen gözyaslarim süzülmeye basladi yanaklarima.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Nemli gözlerle baktim dünyaya.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ve dedim:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bilin ki,benim gibi sehir cicekleri de aglar.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Gönlünü daglara veremedigi icin..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Gurubdaki renk cümbüsünü göremedigi icin..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Sehir Cicekleri de Aglar. </strong> </span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nevzatt, post: 49645, member: 1580"] [size=3][font=comic sans ms][b]Simdi bu satirlari ertelenen gözyaslarim aksin diye yaziyorum. Ve bekliyorum... Yagmuru.. Bir umut... Bir ben...Bekliyorum... Cünkü,yagmursuz duygularim öksüz kaliyor. Yagmursuz ümit ciceklerim acmiyor.Iste yagmur yagiyor! Yildizlar agliyor. Masumlugunu yitiren gözlerimde,sararip soluyor hatiralar. Yasamak bir agri gibi dolasiyor kanimda.Artik hatiralar avutmuyor beni. Aci dolu gözlerle bakiyorum hayata. Hayat ki basimin üstünde dönüp duran pervane misali üc günlük, üc nefeslik, kisa bir zaman. Ben hayallerimi gökyüzüne ulastiramadim, cünkü gökyüzü görünmüyordu. Gönlümü daglara veremedim, cünkü daglar yoktu. Bu yüzden misralari derime kazdim. Kanasin diye yüregim, aglasin diye gözlerim.. Misralari derime kazdim.. Sonra cicekleri gördüm.Beton yiginlarin arasina sIkIstirilan laleyi, gülü, menekseyi. Derin bir sizilari vardi, konusamadim onlarla. Anlatamadim hickirarak hicranimi. Ben de sizdenim, diyemedim. Koklayamadim; Bir ceset gibi gömülmüstüler topraga. Bitmeye mahkum kisa bir hikâyenin son kelimesi gibi, can cekisen yüregimin son cirpintisiydi bu cicekler... Aslinda toprak öldüren degil, dirilten yesertendir umutlari. Ve karmakarisik duygular icerisinde bogulan ben, somutlastiramadim düsüncelerimi.Gül yüzlü seherlere acamadim kalbimi.Müjdeleyemedim gözlerimle baharin geldigini.. Ve öylesine haykirdim ki titredi beton yiginlari, Ertelenen gözyaslarim süzülmeye basladi yanaklarima. Nemli gözlerle baktim dünyaya. Ve dedim: Bilin ki,benim gibi sehir cicekleri de aglar. Gönlünü daglara veremedigi icin.. Gurubdaki renk cümbüsünü göremedigi icin.. Sehir Cicekleri de Aglar. [/b] [/font] [/size] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sehir Cicekleri de Aglar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…