yok feza kardeşim bayağı tetikleyici alaka ilginc:rolleyes: ilk defa duyuyorum
FaKiR Meþveret Bþk. 13 Tem 2008 #21 nurhadimi' Alıntı: yok feza kardeşim bayağı tetikleyici alaka Genişletmek için tıkla ... ilginc ilk defa duyuyorum
nurhadimi' Alıntı: yok feza kardeşim bayağı tetikleyici alaka Genişletmek için tıkla ... ilginc ilk defa duyuyorum
T Tarihci Marmara Tarih 13 Tem 2008 #22 yiyin kardeşlerim yiyin, Allah yapısı bu öle suya sabuna bozulmaz,, zaten kafasını böle şeylere takanlarda hastalık olur, yiyin için israf etmeyin, Allah a teslimiyetiniz olsun gerisinden korkunuz olmasın...
yiyin kardeşlerim yiyin, Allah yapısı bu öle suya sabuna bozulmaz,, zaten kafasını böle şeylere takanlarda hastalık olur, yiyin için israf etmeyin, Allah a teslimiyetiniz olsun gerisinden korkunuz olmasın...
nurhadimi üye Sorumlusu 13 Tem 2008 #23 walla hastalık kafayı taktığımdan diil ALLAH wergisi çok şükür bu hastalıkta en çok şükre sevkeden yönü ise EFENDİMİZ(S.A.V) ile aynı ağrıyı çekiyor olmam ne kadar çok ağırırmış başı sıkıca sarık sarar karanlıkta ALLAH'ı tesbih edermiş öyle zamanlarda hakikaten ancak öyle sakinleşiyor
walla hastalık kafayı taktığımdan diil ALLAH wergisi çok şükür bu hastalıkta en çok şükre sevkeden yönü ise EFENDİMİZ(S.A.V) ile aynı ağrıyı çekiyor olmam ne kadar çok ağırırmış başı sıkıca sarık sarar karanlıkta ALLAH'ı tesbih edermiş öyle zamanlarda hakikaten ancak öyle sakinleşiyor