un Aleykum ;) nedir yoksa dodomu yapionus ses yok soluk yok >:(
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 11 Tem 2006 #2 HuSRaN ' Alıntı: un Aleykum nedir yoksa dodomu yapionus ses yok soluk yok Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam sen yine kendinle karıstırdın
HuSRaN ' Alıntı: un Aleykum nedir yoksa dodomu yapionus ses yok soluk yok Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam sen yine kendinle karıstırdın
Y YAMYAM Member 11 Tem 2006 #8 "Dershanece"sini söyleyeyim mi? Neyse, kardeşlerin hüsn-ü zanları kırılmasın.. Hiç umulmadık bişey de..
"Dershanece"sini söyleyeyim mi? Neyse, kardeşlerin hüsn-ü zanları kırılmasın.. Hiç umulmadık bişey de..
Y yunus44 Active member 27 Eki 2006 #10 Merhaba hüsran fransaca dodoyu protesto ediyorum. hatta artık onlara. fıransız bile demeyin bence.Daha başka bir şey demeliyiz. ben son olarak birdaha fransız diyorum. inş.
Merhaba hüsran fransaca dodoyu protesto ediyorum. hatta artık onlara. fıransız bile demeyin bence.Daha başka bir şey demeliyiz. ben son olarak birdaha fransız diyorum. inş.
E Eyvàh! Well-known member 27 Eki 2006 #11 Merhaba ;D demeyiz ehi ehi peki onlara ne diyelim abe wc sizlermi
Y yunus44 Active member 1 Kas 2006 #13 Merhaba mesela francız diyebiliriz. Eğer bu yanlıştan dönmezlerse.