Normal
"""""""Bende yeniyi m istiğnaya gösterdiğiniz alaka BOŞ bence ne gerek var?"""""" bu cümlede istiğna ya değil bize hitab ediyorsunuz.. bizi de, bize takılacak kadar tanımıyorsunuz.. haliyle burda istiğna için değil bizim için sorun olup olmadığı önemli.. mademki evvelden tanışsınız latife etmişsiniz elbette bizim için de sorun değil, sadece bu cümleniz bana ciddi söylenmiş gibi geldi o nedenle ciddiye aldım ve o şekilde cevap verdim. _________________________________________________ ecmain olsun, maşallah şimdiden 250 mesaj göndermişsin aktifliğinden şüphem yok
"""""""Bende yeniyi m istiğnaya gösterdiğiniz alaka BOŞ bence ne gerek var?"""""" bu cümlede istiğna ya değil bize hitab ediyorsunuz.. bizi de, bize takılacak kadar tanımıyorsunuz.. haliyle burda istiğna için değil bizim için sorun olup olmadığı önemli..
mademki evvelden tanışsınız latife etmişsiniz elbette bizim için de sorun değil, sadece bu cümleniz bana ciddi söylenmiş gibi geldi o nedenle ciddiye aldım ve o şekilde cevap verdim. _________________________________________________
ecmain olsun, maşallah şimdiden 250 mesaj göndermişsin aktifliğinden şüphem yok