Allah'ın Selamı rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim.
Huseyni Müdavim 18 Haz 2018 #2 erten111' Alıntı: Allah'ın Selamı rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz. Bilmukabele..
erten111' Alıntı: Allah'ın Selamı rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz. Bilmukabele..
D duasart Member 4 Eki 2018 #3 Selamun aleyküm bende aranıza yeni katıldım. Keyifli forumlar dilerim.
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 8 Eki 2018 #4 duasart' Alıntı: Selamun aleyküm bende aranıza yeni katıldım. Keyifli forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hoşgeldiniz.
duasart' Alıntı: Selamun aleyküm bende aranıza yeni katıldım. Keyifli forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hoşgeldiniz.
ABDULLAH4 Forum Yöneticisi 10 Eki 2018 #5 erten111' Alıntı: Allah'ın Selamı rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam Hosgeldiniz üyeliginiz hayirli kardesliginiz daim olsun insallah.
erten111' Alıntı: Allah'ın Selamı rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam Hosgeldiniz üyeliginiz hayirli kardesliginiz daim olsun insallah.
R risaevren Member 13 Eki 2018 #6 Selamun Aleyküm ben evren. Ankara'da yaşıyorum, ekonomi dünyasını takip ediyorum sürekli. Mühendisim ve 28 yaşındayım. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum. İyi forumlar herkese.
Selamun Aleyküm ben evren. Ankara'da yaşıyorum, ekonomi dünyasını takip ediyorum sürekli. Mühendisim ve 28 yaşındayım. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum. İyi forumlar herkese.