benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim ALLAH'ım hepinizden razı olsun :gül:
N nur pýnar New member 12 Eki 2010 #1 benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim ALLAH'ım hepinizden razı olsun :gül:
Þ Þefkat_ Well-known member 12 Eki 2010 #3 Hoşgeldiniz kardeşim .Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun istifadeniz bol olsun inşaallah.
T Turab3 Well-known member 12 Eki 2010 #4 We Aleyküm Selam Hoşgeldiniz. Daim ve güzel olur inşallah...
ABDULLAH4 Forum Yöneticisi 13 Eki 2010 #5 Ve Aleyküm selam Hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı Kardesliginiz daim olsun insallah..
H hubbuuhra Well-known member 13 Eki 2010 #6 ve aleyküm selam ne demek kapımız hep açık bizler mutlu oluyoruz çoğaldıkça hoşgelddiniz
Huseyni Müdavim 13 Eki 2010 #8 Ve aleyküm selam. Hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah.
B BeLa Ciceqi Well-known member 13 Eki 2010 #9 HosqeLdniz Kardesm.. Allah üyeLiqini haYırLı ve daim eYLesin..
topraktoprak Well-known member 13 Eki 2010 #10 Aleyküm selam Hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun...
N nurul reþha Well-known member 13 Eki 2010 #11 nur pınar' Alıntı: benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim ALLAH'ım hepinizden razı olsun :gül: Genişletmek için tıkla ... üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun nur kardeşim inş... hoşgeldiniz NE OLURSAN OL GEL RİSALE FORUMA GEL DİYİP SLOGAN ATSIM GELDİ kel olabilirsin VEYA ZENCİ VEJETERYAN DA OLABİLİRSİN HATTA BELKİ ERKEKSİN VEYA KIZ BELKİ ÇOK ŞİŞMANSIN VEYA ÇOK GEVEZE BELKİ KRAL OLDUĞUNU ZANNEDİORSUN VEYA KRALİÇE BELKİ KÖTÜ BİRİSİN VEYA İYİ BELKİ SİRKTE ÇALIŞIYORSUN VEYA BİR DJ'SİN BELKİ ACAİP BİRİSİN VEYA ÇOK SÜSLÜ BELKİ GARİP TATLARDAN HOŞLANIOSUN BELKİ SAĞLIKLISIN BELKIDE CILGINSIN FARKLI SPOR YAPMAYI SEVEBILIRSIN ARABAN OLABILIR GÖZLÜKLÜDE OLABILIRSIN VEYA SIRILSIKLAM AŞIKSINIZ HATTA EVLI VE COCUGUNUZ OLABILIR YANİ DİYECEĞİM O Kİ NE OLURSAN OL RİSALEFORUM'A ÜYE OL... MUTLU OL...
nur pınar' Alıntı: benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim ALLAH'ım hepinizden razı olsun :gül: Genişletmek için tıkla ... üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun nur kardeşim inş... hoşgeldiniz NE OLURSAN OL GEL RİSALE FORUMA GEL DİYİP SLOGAN ATSIM GELDİ kel olabilirsin VEYA ZENCİ VEJETERYAN DA OLABİLİRSİN HATTA BELKİ ERKEKSİN VEYA KIZ BELKİ ÇOK ŞİŞMANSIN VEYA ÇOK GEVEZE BELKİ KRAL OLDUĞUNU ZANNEDİORSUN VEYA KRALİÇE BELKİ KÖTÜ BİRİSİN VEYA İYİ BELKİ SİRKTE ÇALIŞIYORSUN VEYA BİR DJ'SİN BELKİ ACAİP BİRİSİN VEYA ÇOK SÜSLÜ BELKİ GARİP TATLARDAN HOŞLANIOSUN BELKİ SAĞLIKLISIN BELKIDE CILGINSIN FARKLI SPOR YAPMAYI SEVEBILIRSIN ARABAN OLABILIR GÖZLÜKLÜDE OLABILIRSIN VEYA SIRILSIKLAM AŞIKSINIZ HATTA EVLI VE COCUGUNUZ OLABILIR YANİ DİYECEĞİM O Kİ NE OLURSAN OL RİSALEFORUM'A ÜYE OL... MUTLU OL...
N nur pýnar New member 15 Eki 2010 #13 :gül: Hoşbuldum kardeşlerim sizler gibi güzel huylu temiz kalpli kardeşlerin içinde olmaktan çok memnunum :021: üyelik hakkında sizlerden yardım istiyorum :032: yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :gül:
:gül: Hoşbuldum kardeşlerim sizler gibi güzel huylu temiz kalpli kardeşlerin içinde olmaktan çok memnunum :021: üyelik hakkında sizlerden yardım istiyorum :032: yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :gül:
ABDULLAH4 Forum Yöneticisi 15 Eki 2010 #14 Ve Aleyküm selam.. Hos geldiniz kardesim üyeliginiz hayirli Kardesliginiz daim olsun insallah...