selamün aleykümm ailem

nimet06

Well-known member
selamün aleyküm forum ailem .uzun zamandır sizlerden ayrıyım.elhamdulillah iyiyim.ama bazı nedenlerden dolayı foruma giremiyorum.ama inanın sizleri çok özledim.RABBİM inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya getitrir bizleri ama şunu bilinki hepiniz dualarımdasınız.isimleri bilmediğim kardeşlerime de içimden geldiği gibi ediyorum duamı.ALLAHA EMANET OLUN.

akna

Well-known member
ve aleykumselam ve rahmetullah
engelleriniz sıkıntılarınız her ne ise Rabbim kolaylaştırsın, yardımcınız olsun inşaAllah
dualarınız için Allah razı olsun,
kişinin din kardeşi için ettiği dua, günahsız ağızdan çıkmış gibidir
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaAllah

Huseyni

Müdavim
Hoşgeldiniz nimet06 kardeş.

Ey Rabbim!Yoktum ben Sen var ettin...Unutulmuştum ki Sen sevdin...Sevdiğin için var ettin..Bir Sen sevdiğin için var edildim..Bir Sen beni andığın için ihya edildim..Öyleyse Ey Rabbim!Varlığımı aşkına armağan eyle...Yak beni ateşinde,al beni bu rüyadan...Kırık dökükte olsa kabul eyle sözlerimi...Yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı...Kabul eyle beni,kabul eyle sözlerimi...Ssuskunluğumu dilsizliğimi en güzel dua eyle...En güzel dua eyle ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir...Dua eyle sözlerimi,güzel eyle,güzel eyle...(AMİN!)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
selamün aleyküm forum ailem .uzun zamandır sizlerden ayrıyım.elhamdulillah iyiyim.ama bazı nedenlerden dolayı foruma giremiyorum.ama inanın sizleri çok özledim.RABBİM inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya getitrir bizleri ama şunu bilinki hepiniz dualarımdasınız.isimleri bilmediğim kardeşlerime de içimden geldiği gibi ediyorum duamı.ALLAHA EMANET OLUN.

Allah işlerinizde kolaylıkla ve muvaffakiyet versiniz..

dua eden dua bulsun kardeş allah sizden ebeden razı olsun