Selimiye'de hayran bırakan an

Tarihci

Marmara Tarih
ben de o saatlerde dışarı çıkmıştım hemen gözüme takıldı.. Farkettim Hilal ile yıldızın yan yana geldiğini..

İşte ey tüm dünya, kaldırın başınızı gökteki alametimize bakın.. bakın da kimle aşık attığınızı anlayın.. eyyyt bee tarihçi damarlarım kabardı.. :)

biz elçileri kabul edeceğimiz binaların girişine aslanları zincirleriz.. adam o aslanların arasından geçip yanımıza varabilir.. Yani biz arslanların yaşadığı coğrafyalara hükmediyoruz demektir bu.. Ay ile yıldıza can kurban...

hulusi

Well-known member
yaradan dileyince neler olmaz..Hayatta tek şeyden emin oldum,Rabbim bizi seviyor..

ayrıca ahsen Aşk ve Tarihci kardeşimide mesajları için tşk ederim.Mutlu ettiniz beni.Ne yapayım,acele ettim kışta geldim; siz cennet-asa bir baharda geleceksiniz.Muştusunu görüyorum genç kardeşlerimin yorumlarında .Rabbim sayınızı artırsın dua ile

Bunlarda cok guzeller; cekenlerin ellerine saglik..

13.jpg

14.jpg

HAYA

Sevdam Davam
yaradan dileyince neler olmaz..Hayatta tek şeyden emin oldum,Rabbim bizi seviyor..

ayrıca ahsen Aşk ve Tarihci kardeşimide mesajları için tşk ederim.Mutlu ettiniz beni.Ne yapayım,acele ettim kışta geldim; siz cennet-asa bir baharda geleceksiniz.Muştusunu görüyorum genç kardeşlerimin yorumlarında .Rabbim sayınızı artırsın dua ile

Tomurcuklar açıyorken,başaklar bağlanmışken
Titredim efendim seni andım dün gece

Bu bahçeler O'nundu bazen uğrar dediler
Bir gülün kokusunda seni duydum dün gece

Biz hiç yazı görmedik,kışta doğdun dediler
Nevbaharda geleni sensin sandım dün gece

O'nun geçtiği sokaklar güller kokar dediler
Ötelerden kokularla geldin sandım dün gece

dedigi gibi bence yazı görmeyen degil bence o yazı hazırlayanlar cennette o baharı ebeden bulacaklar rabbim bu dünyada mümine ne bahar ne yaz verdi insana ebede hazırlık verdi biz bu oyunda yaz ve kıışı degil ebedi bulanlardan oluruz inşaallah unutulmamalıki kış ne kadar uzun sürerse kışı bekleyen bahar o kadar bereketlidir

dua ile

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ

Allah cumlemizden razi olsun insaAllah hulusi abi,evet bendede yas kemale eriyor sairin dedigi gibi yolu yariladim :003: ama ders ala ala, hayranlikla izliyorum genclerimizi masaAllah barekAllah... Allah sayilarini artirsin insaAllah:045:

hulusi

Well-known member
Allah cumlemizden razi olsun insaAllah hulusi abi,evet bendede yas kemale eriyor sairin dedigi gibi yolu yariladim :003: ama ders ala ala, hayranlikla izliyorum genclerimizi masaAllah barekAllah... Allah sayilarini artirsin insaAllah:045:
Yolun yarısı çeyrek asırmı oluyor.Ya hu ben yolun başındamı sonundamı ortasındamıyım halen bilmiyorum.Kemale ermek erdemliktir.Rabbim tüm kardeşlerimize hayırlı uzun ömürler versin...

hulusi

Well-known member
dedigi gibi bence yazı görmeyen degil bence o yazı hazırlayanlar cennette o baharı ebeden bulacaklar rabbim bu dünyada mümine ne bahar ne yaz verdi insana ebede hazırlık verdi biz bu oyunda yaz ve kıışı degil ebedi bulanlardan oluruz inşaallah unutulmamalıki kış ne kadar uzun sürerse kışı bekleyen bahar o kadar bereketlidir
Evet ,büyük dağın karıda büyük olur.Onlar büyüklerdi zemheriyi yaşamak zemheride gül yetiştirmekti gayeleri.Duanızada yürekten amin..

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Yolun yarısı çeyrek asırmı oluyor.Ya hu ben yolun başındamı sonundamı ortasındamıyım halen bilmiyorum.Kemale ermek erdemliktir.Rabbim tüm kardeşlerimize hayırlı uzun ömürler versin...

Aminnn abi aminn yalnis kullandim cumleleri dediginiz gibi Rabbim tüm kardeşlerimize hayırlı uzun ömürler versin insaAllah,ecel mukadderdir, tagayyür etmez...

sair yolun yarisi demis ama oda 46 yasinda bu dunyadan ayrilmis demek ki onun icin yolun sonunmus :)

Dua ile...

HAYA

Sevdam Davam
hak bize uzun ama berekrtli bi ömür versin yarın hak divan kurulunca ey insanlar dünyada nasıl yaşadınız dendiginde hizmet ve rahmet diye bilenlerden olup peygamber efendimizin sancagı altında üstadın sag tarafında bulunmak nasip etsin
dua ile

behesti

New member
hak bize uzun ama berekrtli bi ömür versin yarın hak divan kurulunca ey insanlar dünyada nasıl yaşadınız dendiginde hizmet ve rahmet diye bilenlerden olup peygamber efendimizin sancagı altında üstadın sag tarafında bulunmak nasip etsin
dua ile
Duanıza yalnızca hulus-i kalb ile amin demek, ve amin diyen bir tarz-ı hayat ile mukabelede bulunmak düşer... Allah razı olsun... Vesselam veddua...