Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen ağlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cezeri" data-source="post: 100823" data-attributes="member: 7907"><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>SEN AĞLAMA </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Hasret oldu ayrılık oldu </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Hüzünlere bölündü saatler </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Gördüm sarkan iki damla yaş </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Ayrılık da sevgiyle beraber </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Bir şarkı bir şiir gibi </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Yaşadım canım acıları </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Senden bana hatıra şimdi </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Sakladığım sevgili kederler </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Bir sır gibi saklarım seni </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Bir yemin bir gizli düş gibi </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Ben bu yükü taşırım sen git, </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Git acılarla.... </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Sen ağlama dayanamam </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Ağlama göz bebeğim sana kıyamam </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Al yüreğim senin olsun </strong></span></span></span></span></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: purple"><strong>Yüreğin bende kalırsa yaşayamam</strong></span> </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezeri, post: 100823, member: 7907"] [COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][FONT=Arial][COLOR=purple][B]SEN AĞLAMA [/B][/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][FONT=Arial][COLOR=purple][B] Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılarla.... Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam[/B][/COLOR] [/FONT][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen ağlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…