Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen bende biteceksin !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="suyosunu" data-source="post: 138681" data-attributes="member: 13996"><p>Gözün görebilecegi en uç noktalara ulasmak </p><p>Ve nedensiz yalnizliklara saplanip kalmak </p><p>Daha dogdugum ilk gün dökmüsüm gözyaslarimi </p><p>Korkutamadi beni daha ilk damlasinda </p><p>Yapabilecek gücüm vardi ;hep oldu </p><p>Karsi çikabilirim tüm dünyaya;çiktim </p><p>Geçmisimden kurtuldum </p><p>Belki sevdalarimi paylastigim ruhlar oldu giden </p><p>Özlemekle gelmeyen... </p><p>Çok mu imkansiz istediklerim ; degil </p><p>İmkansiz diye birsey yok. </p><p>Aramaya devam ediyorum </p><p>Karistirmadigim çekmecesi kalmadi özümün </p><p>Ve nasilsa çikmadi aradigim </p><p>Neredeyse bu en derinliklerimde sakladigim!.. </p><p>Gün geldiginde günes bu kez benim için gönderecek isiklarini </p><p>An geldiginde serefime dolacak sarap kadehleri </p><p>Bir söz verdim benim için gülümseyecek dudaklar </p><p>Hayatimin son ani olsa da benim için çakacak kibrit çöpü </p><p>Her sabah suladigim inancim ,budadigim gücüm </p><p>Ve savurdugum nese tohumlarim </p><p>Onlar da benimle gelecek sonsuzluguma </p><p>Yasadiklarim ve yasayacaklarim </p><p>Yanimda götürecek olduklarim... </p><p>Dinliyosun beni biliyorum </p><p>Anlamaya çalistigini da ama </p><p>Bir ben var bende;çekmecenin en kösesinde </p><p>Yapayalniz. </p><p>Tutkulu. </p><p>Iradesi sessizlik sisi içinde ama asikar </p><p>Bir ben var sende biraktigim </p><p>Aradigim ;arayacagim </p><p>Aslinda tam da o yagdi yagacak bulut kümesinin arkasinda </p><p>Ben görüyor olsamda hani su senin göremedigin </p><p>Ben seni hep tanidim hep bildim </p><p>Sen de beni bileceksin </p><p>Bir söz verdim SEN BENDE BITECEKSIN !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="suyosunu, post: 138681, member: 13996"] Gözün görebilecegi en uç noktalara ulasmak Ve nedensiz yalnizliklara saplanip kalmak Daha dogdugum ilk gün dökmüsüm gözyaslarimi Korkutamadi beni daha ilk damlasinda Yapabilecek gücüm vardi ;hep oldu Karsi çikabilirim tüm dünyaya;çiktim Geçmisimden kurtuldum Belki sevdalarimi paylastigim ruhlar oldu giden Özlemekle gelmeyen... Çok mu imkansiz istediklerim ; degil İmkansiz diye birsey yok. Aramaya devam ediyorum Karistirmadigim çekmecesi kalmadi özümün Ve nasilsa çikmadi aradigim Neredeyse bu en derinliklerimde sakladigim!.. Gün geldiginde günes bu kez benim için gönderecek isiklarini An geldiginde serefime dolacak sarap kadehleri Bir söz verdim benim için gülümseyecek dudaklar Hayatimin son ani olsa da benim için çakacak kibrit çöpü Her sabah suladigim inancim ,budadigim gücüm Ve savurdugum nese tohumlarim Onlar da benimle gelecek sonsuzluguma Yasadiklarim ve yasayacaklarim Yanimda götürecek olduklarim... Dinliyosun beni biliyorum Anlamaya çalistigini da ama Bir ben var bende;çekmecenin en kösesinde Yapayalniz. Tutkulu. Iradesi sessizlik sisi içinde ama asikar Bir ben var sende biraktigim Aradigim ;arayacagim Aslinda tam da o yagdi yagacak bulut kümesinin arkasinda Ben görüyor olsamda hani su senin göremedigin Ben seni hep tanidim hep bildim Sen de beni bileceksin Bir söz verdim SEN BENDE BITECEKSIN ! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen bende biteceksin !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…