Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen benim N'emsin?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 118060" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #CC0000"><strong> Sen benim N’emsin?</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #CC0000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong> Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Bir adım gelene on adım gidişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; yalandan ve sahteden kaçışım,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Riyadan bıkışım, gerçeği arayışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve nihayet doğrunun tadına varışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; haksızlığa ve zulme baş kaldırışım,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Mazluma kucak açışım, zalime düşmanca bakışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve mağdurdan yana tavır alışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve kapanmayan avuç içimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; hayat ve kaderle inatlaşmam,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ekmek için kavgam, bitmek tükenmek bilmeyen davamsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve zorluklara karşı yılmayışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; menfaate ve çıkara tepkim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Almak için verene öfkem, ille de karşılık bekleyene lanetimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve alayına isyan edişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; ahlaksızlık ve yozlaşmayla mücadelem,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Para için kendini satana küfredişim, başkalaşana verip veriştirişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve eskiyi özleyişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; duygusal yaradılışım,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>En ufak şeyi kafaya takışım, kolay unutamayışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve bundan bir türlü sıyrılamayışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; sonsuz sadakatim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Merhametim, hissiyatim, şefkatimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve aman diyene yüz çevirmeyişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; her şeye rağmenim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve ümidimi yitirmeyişimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; yaşama ülküm,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Namusa olan düşkünlüğüm, namussuzluğa küskünlüğümsün.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve gururum, onurumla olan bütünlüğümsün.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Sen benim; karakterim ve kişiliğim,</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Objektif fikrim, subjektif hissimsin.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong>Ve hayata bakışımsın.</strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><span style="color: #000000"><strong></strong></span></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"> <span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><strong><span style="color: #CC0000"> (Sen Benim; Bendeki Benimsin)</span></strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><strong><span style="color: #CC0000"></span></strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><strong><span style="color: #CC0000"></span></strong></strong></span></span></span><p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"><strong><strong><span style="color: #CC0000">alıntı...</span></strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: right"></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 118060, member: 8422"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][B][COLOR=#CC0000][B] Sen benim N’emsin? [/B][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][B][COLOR=#000000][B] Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin. Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin. Sen benim; yalandan ve sahteden kaçışım, Riyadan bıkışım, gerçeği arayışımsın. Ve nihayet doğrunun tadına varışımsın. Sen benim; haksızlığa ve zulme baş kaldırışım, Mazluma kucak açışım, zalime düşmanca bakışımsın. Ve mağdurdan yana tavır alışımsın. Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin. Ve kapanmayan avuç içimsin. Sen benim; hayat ve kaderle inatlaşmam, Ekmek için kavgam, bitmek tükenmek bilmeyen davamsın. Ve zorluklara karşı yılmayışımsın. Sen benim; menfaate ve çıkara tepkim, Almak için verene öfkem, ille de karşılık bekleyene lanetimsin. Ve alayına isyan edişimsin. Sen benim; ahlaksızlık ve yozlaşmayla mücadelem, Para için kendini satana küfredişim, başkalaşana verip veriştirişimsin. Ve eskiyi özleyişimsin. Sen benim; duygusal yaradılışım, En ufak şeyi kafaya takışım, kolay unutamayışımsın. Ve bundan bir türlü sıyrılamayışımsın. Sen benim; sonsuz sadakatim, Merhametim, hissiyatim, şefkatimsin. Ve aman diyene yüz çevirmeyişimsin. Sen benim; her şeye rağmenim, Asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişimsin. Ve ümidimi yitirmeyişimsin. Sen benim; yaşama ülküm, Namusa olan düşkünlüğüm, namussuzluğa küskünlüğümsün. Ve gururum, onurumla olan bütünlüğümsün. Sen benim; karakterim ve kişiliğim, Objektif fikrim, subjektif hissimsin. Ve hayata bakışımsın. [/B][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][B][B][COLOR=#CC0000] (Sen Benim; Bendeki Benimsin) [/COLOR][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][RIGHT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][B][B][COLOR=#CC0000]alıntı...[/COLOR][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Purple][B][B][COLOR=#CC0000][/COLOR][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sen benim N'emsin?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…