Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Sen Geldin de; Ben Yok muydum Yerimde...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 110985" data-attributes="member: 12"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Sensizken ne ızdıraplara katlandım da Zamana bıraktım Yaralarımı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Yar sarmadı, Can Sarmadı... Sen Sararsın Diye</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Ben gibi Gördüğümden,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Senden öteydi bana... EL di yani </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Merhem oldu yaralarıma ama İyileşmedi..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Deli Gönül Seni Bekler... Seni Bekler Daima....</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Bazen Dalarım Bir Yılbaşı Gecesi Maziye..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Kaparım Gözlerimi! Bir olduğumuz günlerin hayaliyle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Yeniden Yaşarken Anlarım ki Bu gönül Seni Bekler</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Ne istedin de Vermedim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Hangi Sevgin Sahipsiz Kaldı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Hangi Yaban elde tek Başındaydın</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Yolumu Sevdam Dedim Rayından Çıkardım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">sen değildin ki BENDİN</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Nerden Bilebilirdim ki ilk durakta yanlış Yola sapacağını..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Ben Sebep oldum Diye hep Suçladım Kendimi...</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Onarılmaz Bir Yaramı Ki Gelmezsin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Bu Gönül Seni Bekler!</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Sen Geldin de, Ben mi Yoktum Yerimde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Sen Geldin de; Ben, yok muydum Yerimde</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Bu gönül Seni Bekler... Seni bekler Daima</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: #483d8b">Sen Geldin de; Ben Yok muydum Yerimde...</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #483d8b">alinti</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 110985, member: 12"] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Sensizken ne ızdıraplara katlandım da Zamana bıraktım Yaralarımı Yar sarmadı, Can Sarmadı... Sen Sararsın Diye Ben gibi Gördüğümden,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Senden öteydi bana... EL di yani [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Merhem oldu yaralarıma ama İyileşmedi..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Deli Gönül Seni Bekler... Seni Bekler Daima....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Bazen Dalarım Bir Yılbaşı Gecesi Maziye..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Kaparım Gözlerimi! Bir olduğumuz günlerin hayaliyle[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Yeniden Yaşarken Anlarım ki Bu gönül Seni Bekler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Ne istedin de Vermedim[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Hangi Sevgin Sahipsiz Kaldı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Hangi Yaban elde tek Başındaydın[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Yolumu Sevdam Dedim Rayından Çıkardım[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]sen değildin ki BENDİN[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Nerden Bilebilirdim ki ilk durakta yanlış Yola sapacağını..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Ben Sebep oldum Diye hep Suçladım Kendimi...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Onarılmaz Bir Yaramı Ki Gelmezsin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Bu Gönül Seni Bekler![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Sen Geldin de, Ben mi Yoktum Yerimde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Sen Geldin de; Ben, yok muydum Yerimde[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Bu gönül Seni Bekler... Seni bekler Daima[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#483d8b]Sen Geldin de; Ben Yok muydum Yerimde...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=#483d8b]alinti[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Sen Geldin de; Ben Yok muydum Yerimde...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…