Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sen öyle sanmadın, hiç inanmadın ki!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 232662" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bilmiyorum artık yüzün güldü mü</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kapattığın kalp gözlerin sürurla buluşup, hasretle beklediği hazza erişti mi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gizli emellerin, hasretmeye intina ettiğin niyetin, gerekçelerine ilhak olup şevkleşti mi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Senin esaralı yüreğini şehredip, masumluğun ihsanıyla nefeslendirdi mi, zannın bitti mi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onca yıllar eskitti melalimi bir kumaş misali</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ömür lahzasında can çekişen can gibi, bir esarti sinesinde yaşayan mahkum misali</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hani söz vermiştik, şahit olmadan ön yargıyla hükmetmeyecektik, onca bizar zanlılar gibi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne sorduğum suale cevap veriyorsun, ne kalbi manada nazar edip rahat ettiriyorsun ar gibi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Müeebbet cezasıyla hüküm yemiş bir ruh yani</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Artık çare arıyorum, ıssız köşelerde nefeslenmeye ihtiyaç duyuyorum, umutlanır gibi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbimin sahibi belliyken, bir hesabın abadına ram olmuş nefes-i mukakkak ikenin timsali</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Artık haya ediyorum, o halet-i ruhiyeni görmekten kaçınıyorum bir yaralı kuşun afakı gibi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden hayatı dar ediyor, kalbimi merak etmiyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Niçin konuşmak için konuşarak, akli muvazeneden uzaklaşıyorsun, idraki ne yapıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir anlasam ki neyin peşinden koşuyorsun bazen hakim, bazen de gardiyanı hatırlatıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Niye rahmetin ve mağfiretin sana ait olmadığını anlamıyorsun, paçavra gibi davranıyorsun</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir kabre girmeden, zindanı sineme zerkettin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar şevk ve sürurum varsa hıncınla kurutup, bir kalbi kuraklığı ahvalimde yaşattın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden anlamak için ruhun ve kalbin sedasından uzaklaştın, hamasetle muameleler yaptın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Artık saygıyı da unuttum sanki ummana bırakılmış mahzun bir kulum iyi ki sen hatırlattın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 232662, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bilmiyorum artık yüzün güldü mü[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kapattığın kalp gözlerin sürurla buluşup, hasretle beklediği hazza erişti mi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gizli emellerin, hasretmeye intina ettiğin niyetin, gerekçelerine ilhak olup şevkleşti mi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Senin esaralı yüreğini şehredip, masumluğun ihsanıyla nefeslendirdi mi, zannın bitti mi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onca yıllar eskitti melalimi bir kumaş misali[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ömür lahzasında can çekişen can gibi, bir esarti sinesinde yaşayan mahkum misali[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hani söz vermiştik, şahit olmadan ön yargıyla hükmetmeyecektik, onca bizar zanlılar gibi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne sorduğum suale cevap veriyorsun, ne kalbi manada nazar edip rahat ettiriyorsun ar gibi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Müeebbet cezasıyla hüküm yemiş bir ruh yani[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Artık çare arıyorum, ıssız köşelerde nefeslenmeye ihtiyaç duyuyorum, umutlanır gibi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbimin sahibi belliyken, bir hesabın abadına ram olmuş nefes-i mukakkak ikenin timsali[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Artık haya ediyorum, o halet-i ruhiyeni görmekten kaçınıyorum bir yaralı kuşun afakı gibi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden hayatı dar ediyor, kalbimi merak etmiyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Niçin konuşmak için konuşarak, akli muvazeneden uzaklaşıyorsun, idraki ne yapıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir anlasam ki neyin peşinden koşuyorsun bazen hakim, bazen de gardiyanı hatırlatıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Niye rahmetin ve mağfiretin sana ait olmadığını anlamıyorsun, paçavra gibi davranıyorsun[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir kabre girmeden, zindanı sineme zerkettin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar şevk ve sürurum varsa hıncınla kurutup, bir kalbi kuraklığı ahvalimde yaşattın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden anlamak için ruhun ve kalbin sedasından uzaklaştın, hamasetle muameleler yaptın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Artık saygıyı da unuttum sanki ummana bırakılmış mahzun bir kulum iyi ki sen hatırlattın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Sen öyle sanmadın, hiç inanmadın ki!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…