Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Sen Rahman'sın Allah'ım - Senai Demirci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kýrýk Testi" data-source="post: 315626" data-attributes="member: 358"><p style="text-align: center">[YOUTUBE]eKRhyFgykHQ[/YOUTUBE]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Başlamalarımın hepsi senin isminle ey Allahım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Senin adına buyur edildim varlık evine</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Senin izninle kendime ben diyebildiğim,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Eşsiz ayrıcalık makamındayım şimdi</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bu eşsiz iyiliğe, bu benzersiz lutfa nasıl karşılık verebilirim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Adını anışım senin izninle</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Kimseler adımı anmazken,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Adımı sen andığın için dudağım şimdi seni anmanın eşiğinde</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Hatırım sorulmazken,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Hatırımı bilip kendi şerefli muhatabın olarak seçtiğin için beni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Seni anabiliyorum şimdi</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">İşte şimdi, burada bana verdiğin hayatla</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bana lutfettiğin nefesle</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bana bahşettiğin dil, damak, dudakla</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bana ihsan ettiğin hidayetle</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sana sesleniyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Adınla ey Allahım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sesimi işitmeye değer bilen Allahım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sözsüz ahlarımı kurtuluşuma vesile eyleyen merhamet sultanım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sesiz kederlerimi, sonsuz şevkatiyle kucaklayan rahmet pınarım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sen hiç ummadığım halde var ettin beni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Beraberliğine davet ettin seve seve</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Varlığımı yokluğuma tercih ettin rahmetinle</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">İsminle ey Allah, ey Rahman</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bismillahirrahman</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Mecbur değildin ama bana hayat verdin</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bensiz de edebilirdin ama beni yanında tutmayı diledin</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Varetmeseydin beni, kimse arayıp sormazdı</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Kimsenin hesabı eksik çıkmazdı ben yokum diye</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Ama Sen hespların başına koydun beni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">İnsan olmamı dilemiş olmasaydın kimse hesap sormazdı Sana</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Ama Sen, bir tek Sen vazgeçmedin benden ey Rahman</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Haketmediğim bu varlığıma, bir de sonsuzluk vaadettin</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Ey Allah ey Rahman ey Rahim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bismillahirramanirrahim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Hiç ummadığım bu insanlığımı, bir de cennet ümidiyle sevindirdin</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Sonsuz yakınlığınla onurlandırdın</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Ey Allah ey Rahman ey Rahim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">İyiliğine nasıl karşılık veririm</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Bismillahirramanirrahim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff8c00">Sen Rahmansın Rahimsin seversin affedersin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff8c00">Bize bizden daha yakın olan Sensin ...</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px">Senai Demirci</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kýrýk Testi, post: 315626, member: 358"] [CENTER][YOUTUBE]eKRhyFgykHQ[/YOUTUBE] [SIZE=2]Başlamalarımın hepsi senin isminle ey Allahım Senin adına buyur edildim varlık evine Senin izninle kendime ben diyebildiğim, Eşsiz ayrıcalık makamındayım şimdi Bu eşsiz iyiliğe, bu benzersiz lutfa nasıl karşılık verebilirim Adını anışım senin izninle Kimseler adımı anmazken, Adımı sen andığın için dudağım şimdi seni anmanın eşiğinde Hatırım sorulmazken, Hatırımı bilip kendi şerefli muhatabın olarak seçtiğin için beni Seni anabiliyorum şimdi İşte şimdi, burada bana verdiğin hayatla Bana lutfettiğin nefesle Bana bahşettiğin dil, damak, dudakla Bana ihsan ettiğin hidayetle Sana sesleniyorum Adınla ey Allahım Sesimi işitmeye değer bilen Allahım Sözsüz ahlarımı kurtuluşuma vesile eyleyen merhamet sultanım Sesiz kederlerimi, sonsuz şevkatiyle kucaklayan rahmet pınarım Sen hiç ummadığım halde var ettin beni Beraberliğine davet ettin seve seve Varlığımı yokluğuma tercih ettin rahmetinle İsminle ey Allah, ey Rahman Bismillahirrahman Mecbur değildin ama bana hayat verdin Bensiz de edebilirdin ama beni yanında tutmayı diledin Varetmeseydin beni, kimse arayıp sormazdı Kimsenin hesabı eksik çıkmazdı ben yokum diye Ama Sen hespların başına koydun beni İnsan olmamı dilemiş olmasaydın kimse hesap sormazdı Sana Ama Sen, bir tek Sen vazgeçmedin benden ey Rahman Haketmediğim bu varlığıma, bir de sonsuzluk vaadettin Ey Allah ey Rahman ey Rahim Bismillahirramanirrahim Hiç ummadığım bu insanlığımı, bir de cennet ümidiyle sevindirdin Sonsuz yakınlığınla onurlandırdın Ey Allah ey Rahman ey Rahim İyiliğine nasıl karşılık veririm Bismillahirramanirrahim [COLOR=#ff8c00]Sen Rahmansın Rahimsin seversin affedersin Bize bizden daha yakın olan Sensin ...[/COLOR] Senai Demirci[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Sen Rahman'sın Allah'ım - Senai Demirci
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…